XXVII. évf. | 2017. március 7. | 5. szám

Hírek

Magyar Innovációs Szövetség
Köszöntjük új tagjainkat!
Magyar Fiatal Tudósok Társasága

Pályázati felhívás
Szakirodalomfigyelő
SajtószemleHírek | Magyar Innovációs Szövetség

MISZ elnökségi ülés

A Magyar Innovációs Szövetség elnökségi ülését 2017. március 22-én tartja, Budapesten, tagszervezetünk, az SBGK székhelyén. Napirendi pontok:
  1. Beszámoló a legutóbbi elnökségi ülés óta végzett munkáról
  2. MISZ stratégia tervezetének megvitatása
  3. 2017. évi közgyűlés programja
  4. Egyebek.

Zsűri találkozók

2017. február 28-a és március 7-e között második alkalommal szerveztük meg a 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny szakmai interjúit.

Az interjúkon a 68 továbbjutott pályázat készítője, összesen 89 pályázó vehetett részt. A konzultáció célja az volt, hogy a 22 fős zsűri tagjai munka közben is betekintést nyerjenek a pályázatokba, és személyesen is megismerkedjenek a pályázatok készítőivel. A kész pályamunkák beadási határideje 2017. március 31-e, míg a végső értékelésre április második felében kerül sor.

A díjazott, illetve kiemelt dicséretben részesített, leglátványosabb pályamunkák 2017 májusában, egy kétnapos kiállítás keretében nyilvános bemutatásra kerülnek Budapesten, illetve szeptemberben is megtekinthetők lesznek a Kutatók Éjszakáján.

Ünnepi tudományos ülés

A Szegedi Tudományegyetem és a MTA SZAB Műszaki Szakbizottság szervezésében 2017. február 24-én, ünnepi tudományos ülést tartottak, melyet Balogh Sándor professzor 85. születésnapjának tiszteletére rendeztek.

Az ülést Keszthelyi-Szabó Gábor DSc, az SZTE Mérnöki Kar dékánja nyitotta meg és köszöntötte az ünnepeltet, majd pedig Dr. Szabó Gábor, az SZTE rektora és a Magyar Innovációs Szövetség elnöke, Dr. Nagy Frigyes, egykori miniszter, Dr. Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja köszöntötte az ünnepeltet. A köszöntéseket követően Fórián Zoltán, Szabó Márton és Dr. Tenk Antal tartott előadást az agrár- és élelmiszergazdaság témakörében.

Az ülésen Dr. Mogyorósi Péter, a MISZ Dél-alföldi Regionális Képviseletének igazgatója is részt vett.

TRINNO projekt találkozó

2017. február 20-án, Szegeden a TRINNO (Business ecosystem for TRadition and INNOvation) projekt keretében egy újabb találkozóra került sor, melyen a megye innovációban érdekelt szervezeteinek képviselői vettek részt, így Dr. Mogyorósi Péter, a MISZ Dél-alföldi Regionális Képviseletének igazgatója és a Laser Consult Kft. ügyvezető igazgatója is.

A találkozó keretében a projektpartnerek ismertették a projekt eddigi eredményeit és a jövőbeni végrehajtandó feladatokat. A találkozó keretében Dr. Mogyorósi Péter beszámolt a 2016 őszi írországi partnertalálkozó tapasztalatairól, illetve azokról a jó gyakorlatokról, melyeket elsősorban a galway-i innovációs ökoszisztémában megismertek, illetve amelyeket a további projektpartnerek mutattak be a partnertalálkozón.

Köszöntjük új tagjainkat!

Név: | AGRI-CORN Kft.
Tagsorszám: | 736.
Cím: | 4275 Monostorpályi Szalmás tanya
Vezető: | Vaszkó Péter
Telefon: | 30/983-7412
E-mail: | vaszko.peter@agricorn.hu

Tevékenység:
Az Agri-Corn Kft. kukorica feldolgozással foglalkozik, melyen belül elsősorban malomipari tevékenységet folytat, ennek keretein belül söripari dara, extrudálásra szánt dara, étkezési célú kisszemű dara, kásadara, kukoricaliszt kerül előállításra. Ezen felül kukoricaolajt (natúr és ízesített fűszer-, és salátaolaj), illetve kukorica alapú száraztésztát állít elő. A malom, illetve a telephely egész területe gluténmentes minősítésű, így eleget tudnak tenni a legszigorúbb minőségi előírásoknak is.

Hírek | Magyar Fiatal Tudósok Társasága

I-SWEEEP

A Magyar Innovációs Szövetség benevezte a 25. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny harmadik helyezettjét, Nagy Simon Józsefet, az "Intelligens virágcserép - avagy okos megoldással a zöldebb környezetért" c. pályamunkájával 2017. május 3. és május 8. között, Houstonban megrendezendő "9. International Sustainable World Project Olympiad (I-SWEEEP)" döntőjébe, hogy ő képviselje Magyarországot. A fiatalt Kasza Tamás, a hazai verseny zsűrijének tagja kíséri a versenyre.

Intel International Science and Engineering Fair2017

A Magyar Innovációs Szövetség benevezte a 25. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny első helyezettjét, Horváth Rolandot, a 2017. május 14-19. között, Los Angelesben (Kalifornia) megrendezendő Intel International Science and Engineering Fair-re (tudományos versenyek olimpiája), hogy ő képviselje Magyarországot "Mutasd! - Interaktív jelnyelvet tanító és gyakorló szoftver" c. pályamunkájával. A fiatalt Ivánka Gábor, a hazai verseny zsűrijének tagja kíséri a versenyre.

Pályázati felhívás

Innovatív ötletek és technológiák az agrárgazdaságban

Az UNIDO ITPO Olaszország, az olaszországi Beruházási és Műszaki Fejlesztési Hivatal, az Egyesült Nemzetek Iparfejlesztési Szervezete megrendezi az "Innovatív ötletek és technológiák az agrárgazdaságban" c. globális élelmiszer-innovációs csúcstalálkozót.

A nemzetközi verseny célja, hogy azonosítsa a legjobb technológiák és innovatív ötleteket az agráriparban a startupoktól, a vállalatokon és egyetemeken keresztül, a kutatási és technológiai transzfer központokig.

Jelentkezni 2017. árpilis 10-ig lehet az alábbi linken.

A zsűri által kiválasztott nyertesek hivatalosan is meghívást kapnak a díjátadó ünnepségre, mely Milánóban kerül megrendezésre május 10-én, a "Seeds & Chips 2017 - A Globális Élelmiszer Innovációs Fórum" keretein belül.

További információk az eseményről elérhetők itt.

Szakirodalomfigyelő

Ed Catmull - Amy Wallace: Kreativitás Rt. - Az inspiráció útjában álló nehézségek leküzdése a Pixar módszerével - HVG Könyvek, 2016
Dr. Osman Péter ismertetése

Újabb kötet Az Innováció Aranykönyvtárából.
"A Pixar több mint 20 éve megkerülhetetlen az animációsfilm-készítésben. Ed Catmull, a Pixar társalapítója és elnöke és a Disney Animation elnöke felfedi a cég hagyományokkal szembeforduló elveit és módszereit, amelyeknek alapeleme a kreatív folyamat védelmezése." A HVG ajánlójából. S hozzá: a vállalkozás első kockázati finanszírozója, társalapítója, növekedésének aktív, gyakran erőszakos segítője Steve Jobs, akiről és akinek e szerepéről a könyv nem csekély része szól. A Pixar innovációival legyőzték a Disney ellenállását, meghódították a céget, új művészeti- és iparágat teremtettek.

"Sokan próbálták már szabályokba foglalni és kategorizálni az inspirációt és a kreativitást. Ed Catmull szerint a kreativitás nemcsak a rengeteg ötletről szól, hanem épp annyira fontos az emberek közötti együttműködés is. Ez a könyv azoknak szól, akik nem akarnak a saját fejlődésük útjába állni, és kreatívan szeretnék ötvözni a művészetet, az üzletet és az innovációt." George Lucas szavai az ajánlóból. (Valójában a mesterien művelt üzleti tevékenység és az innováció maga is felsőfokú művészet!)

A könyv tartalma és rendeltetése "Nem visszaemlékezést írtam, de annak érdekében, hogy megértessem, milyen hibákat követtünk el, mit és miképpen tanultunk belőlük, szükségszerű, hogy időnként visszanyúljak a saját életem és a Pixar történetéhez. Sokat tudok arról, hogyan formálhatunk egy csoportot értelmes alkotóközösséggé, és ezután hogyan védhetjük meg azoktól a negatív tendenciáktól, amelyek még a legerősebb vállalatoknál is felütik a fejüket. Azt remélem, hogy ha közzéteszem kutatásaimat - amelyeket azért végeztem, hogy megállapítsam, mi okozta a zavarokat és tévedéseket a Pixarnál és a Disney Animationnél -, segíthetek másoknak elkerülni a csapdákat, amelyekbe időnként minden cégnél beleesnek. Rájöttem, hogy a destruktív erők felismerése nem pusztán elméleti probléma, hanem egy igen fontos küldetés. A korai siker után a Pixar vezetősége sem ülhetett ölbe tett kézzel és ez az állandó figyelem azóta sem lankad. Ez a könyv erről a folyamatos készenlétről szól, arról, hogy vezetőként mindig tudatosan cselekedjünk. Azokat az ötleteket gyűjtöttem össze, amelyek - szerintem - a legjobbat hozzák ki belőlünk."

Az erő forrása "Nálunk érték az önmegvalósítás. És ez nagy hatással van a hozzánk látogatókra, akik gyakran mondják, hogy mióta a Pixarnál jártak, úgy érzik, valami hiányzik a munkahelyükön - az energia vibrálása a levegőben, az együttműködés és a szabadjára engedett kreativitás. Egyszerűen arról van szó, hogy itt minden lehetséges. Ilyenkor mindig elmondom nekik, hogy a légkör - ami lehet, hogy kissé rendezetlennek, tiszteletlennek és hóbortosnak tűnik - szerves része a sikerünknek. (Betű szerint ugyanez a filozófia testesül meg a Google-nél a róluk szóló könyvek szerint. - OP) "A Pixar mégsem ettől különleges. Hanem attól, hogy elfogadjuk: mindig lesznek előre nem látható, megoldandó problémák; attól, hogy keményen dolgozunk ezek feltárásán, akkor is, ha ez nemegyszer kellemetlen helyzetet teremt, és hogyha felmerül egy probléma, minden erőnkkel a megoldására összpontosítunk."

"A célunk mindig is az volt, hogy a legjobbat hozzuk ki az emberekből. Abból a feltevésből indultunk ki, hogy a munkatársaink tehetségesek és együttműködőek. Belátjuk, hogy cégünk - akaratlanul is - számtalan észrevehetetlen eszközzel próbálja elnyomni a tehetséget. De mi azon vagyunk, hogy felismerjük és elhárítsuk az akadályokat."

"Ez a könyv mindenkihez szól, aki problémamegoldó és kreatív környezetben szeretne dolgozni. Úgy gondolom, a jó vezetés segítheti a kreatív embereket abban, hogy folyamatosan kiváló teljesítményt tudjanak nyújtani, bármelyik üzletágról legyen is szó."

Alex Ferguson és Michael Moritz: Vezetés - Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai - HVG Könyvek, 2016
Dr. Osman Péter ismertetése

A vezetés legjobb szakkönyvei, amelyek különösen nehéz pályán hosszan és kiemelkedő sikerrel gyakorolt vezetői munka tapasztalatait és mesterfogásait adják közre, hogy velük más vezetők is sikeresebbé tehessék a szervezeteiket. Ez Ferguson és Moritz könyvének egyik, kimagasló értékű olvasata, amelyet a gyakorlatból vett példák, tanulságok hosszú, változatos sorával fejtenek ki, ill. támasztanak alá. A másik természetesen a foci...

Ferguson e könyvről "Azt követően született, hogy megkeresett Michael Moritz, egy amerikai befektetési társaság, a Sequoia Capital elnöke, amely leginkább arról ismert, hogy olyan cégek kialakításában és megszervezésében segített, mint az Apple, a Cisco Systems, a Google, a PayPal és a YouTube, illetve a WhatsApp és az Airbnb. Még a nyugdíjba vonulásom előtt néhány évvel szóba került, hogy segít egy könyv megírásában. Kiderült, hogy Michael, aki a 1990-es évek közepe és 2012 között vezette a Sequoia Capitalt, mindig rettentő kíváncsi volt, hogy a Manchester United hogyan képes évtizedeken át olyan egyenletesen jó teljesítményt nyújtani. Kíváncsisága abból a vágyából fakadt, hogy a Sequoia Capitalnek is hasonló teljesítménye legyen.

A Vezetés azoknak a beszélgetéseknek a nyomán született, amelyeket Michaellel folytattunk egy sor témáról - ezek egy része korábban sohasem került szóba. A beszélgetések tették lehetővé számomra, hogy összeszedjem a gondolataimat olyan kérdésekkel kapcsolatban, amelyekkel bármelyik vezető szembesül, de amelyeket a napi kötelezettségek nyomása alatt korábban még soha nem tudtam végiggondolni."

"Vannak jellegzetességek, amelyeket minden győztes személyiségben tetten érhetünk, és ezeket megtaláljuk azokban a szervezetekben is, amelyek vezetői elsőségre törnek. Ebben a könyvben megosztom, hogyan építettem fel, hogyan vezettem és irányítottam a Manchester Unitedet mint szervezetet, és mely dolgokat találtam működőképesnek."

Michael MoritzA Forbes adatlapjából: 62 éves, vagyona nettó értéke 2017 január 2-án 3,1 Md dollár, forrása kockázati tőke befektetés, a Sequoia Capital elnöke. Annak honlapján olvasható bemutatkozásának mottója: "Nincs olyan oldala az emberi életnek, amelyet a technológiai vállalkozói szellem ne érintene."

Moritz e könyvről: "Az évek múlásával egyre inkább izgatni kezdett, hogyan tudja egyetlen személy alakítani és befolyásolni egy szervezet működését, különösen, ha azon maroknyi ember közül kerül ki, akikben a siker utáni vágy nem lankad, és akik másokat is arra tudnak sarkallni, hogy hosszú időn át magas szinten teljesítsenek. Amikor az 1990-es években a Sequoia társtulajdonosai között »első az egyenlők között« lettem, még inkább tudatosult bennem, hogy mekkora kihívás ez."
"A vezetéssel kapcsolatos témák listája, amelyen elkezdtem magam átrágni Sir Alexszel, hamar hosszabb lett, mint egy futballpálya. (...) Számtalan olyan szokás és megközelítés akad, amely - amellett, hogy a legjobb futballkluboknak hasznára válik - bármely, jó eredményre törekvő szervezetnek nagy szolgálatot tehet, még egy olyan befektetési alapnak is, amely többféle üzletágban és több kontinensen működik. Számtalan párhuzamot lehet felfedezni abban, ahogyan a versenyszellemtől legjobban áthatott közegben, a Premier League-ben élnek a sportolók, és ahogyan a San Francisco és San José között teszik ugyanezt (utalás a Szilícium-völgyre - OP) - bár a távolság némileg nagyobb, mint az Old Trafford és az Anfield között. Ugyanakkor sok elcsépelt analógiát is fel lehetne fedezni a Manchester United - amely már 50-60 éve a világ tévénézőinek szeme láttára éli mindennapjait -, valamint a globális nagyvállalatok és kormányszervek, de éppenséggel egy helyi kórház, cserkészcsapat vagy közösségi központ között."

Taj Kung: A háború törvényei - Helikon Kiadó, 2016, Harcosok ösvényén sorozat
Dr. Osman Péter ismertetése

A modern menedzsment tudomány, szintúgy a marketing mesterei már rég felfedezték maguknak a hadtudományt, mint a saját területükön jól alkalmazható stratégiák, megfontolások és mesterfogások kincsestárát. Egyik legrégebbi, ma is teljesértékű útmutatást nyújtó klasszikusként idézik Szun-ce-t, a kb. 2500 éve élt kínai tábornokot, katonai szakírót, filozófust. Az ő kiemelkedően bölcs irányelve egyebek közt, hogy a legjobb győzelem, amelyet a csata megvívása nélkül érünk el. (Hasonló itt Taj Kungnál is megjelenik) Henry Kissinger hosszan beszél a tanításáról és annak ma is élő értékéről a Kínáról c. kitűnő könyvében. [Szun-ce A háború művészete c. művéről -l. Helikon Zsebkönyvek] "Ez a stratégiáról, diplomáciáról és háborúról szóló könyv még mindig a katonai gondolkodás fontos szövege. A maximái befolyásolták a huszadik századi kínai polgárháborút, mivel Mao Ce-tung sokat merített belőlük. Ho Si Minh és Vo Nguyen Giap is Szun-cénak a közvetett támadásról és lélektani hadviselésről szóló elveit alkalmazták a vietnami háborúkban Franciaország, majd az Egyesült Államok ellen.

Műve még ma is olyan aktuális és bölcs, hogy a világ legkiválóbb stratégiai gondolkodói közé emeli a szerzőt. Némi túlzással még azt is állíthatjuk, hogy a nézeteinek a figyelmen kívül hagyása hozzájárult Amerikának az ázsiai háborúi során elszenvedett kudarcaihoz."

Szun-ce kultuszának igen hasznos hozadéka, hogy ráirányította a figyelmet más, a mai kor számára hasonló értékű tudást kínáló kínai klasszikusokra is. Közülük háromnak a munkáit adja közre ez a kötet. Ahogy olvassuk, egy harmadik, talán még a fentebb említetteknél is fontosabb szakirányterületen kitűnően felhasználható alapelvek, bölcs megfontolások hosszú sora is kibontakozik: ez a bölcs kormányzás tudománya. Pár kis példa, a benne olvashatók aktuális voltáról:

"Ha súlyos adókat vetünk ki azzal elveszünk a néptől. Ha a nép vére-verítéke árán tömegével építtetjük a palotákat, csarnokokat, teraszokat és pavilonokat, azzal megkeserítjük az életüket. Ha a hivatalnokok korruptak és népnyúzók, azzal feldühítjük őket."

"A gazdagokat ne emeld magas rangra, a magas rangúakat ne juttasd vagyonhoz."

"A »hivatalnokok« kifejezés olyan férfiúkat jelöl, akik jellemesek és bátrak. A jellemesek és bátrak az ország törzsét alkotják, a köznép pedig az ország gyökere. Aki pedig eléri, hogy törzse és gyökere legyen, annak kormányzati cselekedeteiben nem lesz mit megbánnia."

"A konok tudatlanságot az okozza, ha eltávolítjuk magunk mellől a kiválókat. A szerencsétlenséget a haszonlesés okozza. A veszedelmet az okozza, ha közel engedjük magunkhoz a hitvány embereket."

A kötetről, a Helikon ajánlójából: "Sen-cung császár Kr. u. 1080-ban rendelte el a legkiválóbb hadászati könyvek kiválogatását. Ez a válogatás A hadművészeti kánon hét könyve címet kapta, melynek legismertebb műve a hazánkban is népszerű A háború művészete Szun-cétól. A kánon további három könyve, mely a Kr. e. három évszázad alatt  keletkezett, mindeddig ismeretlen volt a hazai olvasóközönség előtt. A Taj Kung hat titkos tanítása a Hadakozó fejedelemségek korszakában született, és azon politikai és katonai törvényeket ismerteti, melyekkel sikeresen lehet egyesíteni az égalattit, azaz megteremteni az egységes Kínai Birodalmat. A hagyomány szerint ehhez a törekvéshez adott hathatós segítséget Vej Liao-ce műve, melynek eredményeképpen Kr. e. 221-ben Csin állam, a többi fejedelemséget megtörve, megszerezte a birodalom fölötti hegemóniát. Jelen kötet harmadik könyve a Huang Si-kung három stratégiája pedig már a Csin-dinasztia bukását követő hanyatló korszakban ad útmutatást arra, hogy hogyan lehet visszaállítani a kormányzás erejét és a rendet az országban."

Teljes körű sajtószemle

(Az idézetek csak a figyelem felkeltését szolgálják, a cikkek teljes szövege Titkárságunkon rendelkezésre áll vagy a linkre kattintva olvasható!)
A sajtószemle tagvállalataink, az OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft., a Hír-Adás Sajtóügynökség és Médiafigyelő Kft., valamint a Tranzpress Kft. segítségével készült.


Portfolio.hu, 2017. február 20., hétfő
Pénzt ad a kormány a multiknak, hogy magyar kkv-kat dolgoztassanak

Hirek.prim.hu, 2017. február 20., hétfő
Vállalkozói gondolkodásra készítik fel a magyar középiskolásokat

Bonline.hu, 2017. február 20., hétfő
Üzleti gondolkodásra készíti fel a uSchool oktatási program a középiskolás diákokat

Profitline.hu, 2017. február 20., hétfő
Sikeres vállalkozókat faragnának középsulisokból

Profit7.hu, 2017. február 20., hétfő
A Szilícium-völgyben szerezhetnek tapasztalatot a legtehetségesebb diákok

Uzletresz.hu, 2017. február 20., hétfő
Tanulmányút a Szilícium-völgybe a legjobbnak

Tozsdeforum.hu, 2017. február 20., hétfő
A Szilícium-völgyben oktatnák a jövő vállalkozóit

Somogyma.hu, 2017. február 20., hétfő
Százhúszmillióból fejlesztették a pécsi egyetem virológiai laboratóriumát

Weborvos.hu, 2017. február 20., hétfő
Korszerűsödött a pécsi virológiai laboratórium

Velemenyezd.hu, 2017. február 20., hétfő
Százhúszmillióból fejlesztették a pécsi egyetem virológiai laboratóriumát

Medicalonline.hu, 2017. február 20., hétfő
Fejlesztik a biztonsági labort Pécsett

Pecsinapilap.hu, 2017. február 20., hétfő
Százhúszmillióból fejlesztették a pécsi virológiai laboratóriumot

Technokrata.hu, 2017. február 20., hétfő
Ötödik sebességben az Ericsson

Innoportal.hu, 2017. február 20., hétfő
Az ötödik sebességbe kapcsolt az Ericsson

Technokrata.hu, 2017. február 20., hétfő
Az elavult technológia a digitális átalakulás legfőbb akadálya

Bonline.hu, 2017. február 20., hétfő
A digitális átalakulást akadályozza az elavult technológia infrastruktúra

Kamaraonline.hu, 2017. február 20., hétfő
Üzleti programajánló: február 20-24.

Fintechradar.hu, 2017. február 20., hétfő
Ötmillió fontos innovációs pályázatot írt ki a Nesta

Piacesprofit.hu, 2017. február 20., hétfő
Kimozdulhat a holtpontról a kutatás-fejlesztés

Napi.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár: március végéig megjelenik az összes uniós pályázat

Kemma.hu, 2017. február 20., hétfő
Friss információk vállalkozóknak

Delmagyar.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár: idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot

Kisalfold.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár: idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot

Webradio.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár János: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot, és lépni kell az új lehetőségek felhasználásában

Vs.hu, 2017. február 20., hétfő
Ásó, kapa, mobilapp

Mno.hu, 2017. február 20., hétfő
Március végéig kiírják az összes uniós pályázatot

Gondola.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot

Gepnarancs.hu, 2017. február 20., hétfő
Lázár János: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot, és lépni kell az új lehetőségek felhasználásában

Pecsiujsag.hu, 2017. február 20., hétfő
Százhúszmillióból fejlesztették az egyetem kutatóközpontjának virológiai laboratóriumát

Magyar Idők, 2017. február 21., kedd, 14. oldal
Támogatási program indul kkv-knak

Magyar Hírlap, 2017. február 21., kedd, 12. oldal
Sok pénz jut a kiválósági központra

Dunakanyar Régió, 2017. február 21., kedd, 5. oldal
Vállalkozásom a weben

Vasarhely24.com, 2017. február 21., kedd
Lázár János: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot

Pecsinapilap.hu, 2017. február 21., kedd
Százhúszmillióból fejlesztették a pécsi virológiai laboratóriumot

Napi.hu, 2017. február 21., kedd
Áprilisban megismerheti a startup-trendeket

Innoportal.hu, 2017. február 21., kedd
Európa tíz csúcslaborja között a pécsi virológiai létesítmény

Szeged.hu, 2017. február 21., kedd
Iparipark épülhet az ELI körül

Promenad.hu, 2017. február 21., kedd
Lázár: új legetőségek az uniós forrásokban

Magyarhirlap.hu, 2017. február 21., kedd
Sok pénz jut a kiválósági központra

Mediainfo.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 konferencia

Marketinginfo.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 konferencia

News4business.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 konferencia

Gepnarancs.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 Konferencia

Mmonline.hu, 2017. február 21., kedd
Jön a SMART 2017 Konferencia

Mediapiac.com, 2017. február 21., kedd
Tech-trendekkel jön a SMART 2017

Profit7.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös terch-trendekkel jön a SMART konferencia

Brandtrend.hu, 2017. február 21., kedd
Átfogó képet ad a SMART 2017

Perspective.hu, 2017. február 21., kedd
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 Konferencia

Hirado.hu, 2017. február 21., kedd
Minden, ami trendi - jön a Smart 2017

Socialbranding.hu, 2017. február 21., kedd
Átfogó képet ad a SMART 2017

Hirek.prim.hu, 2017. február 21., kedd
Az Ericsson demonstrálta az első végpontok közötti 5G hálózatot

Bonline.hu, 2017. február 21., kedd
Létrehozta az Ericsson az első végpontok közötti 5G tesztrendszert

Technokrata.hu, 2017. február 21., kedd
Az Ericsson demonstrálta az első végpontok közötti 5G hálózatot

Mediainfo.hu, 2017. február 21., kedd
Ericsson 5G hálózata

News4business.hu, 2017. február 21., kedd
Ericsson 5G hálózata

Bevezetem.eu, 2017. február 21., kedd
Ötödik sebességben az Ericsson

Baranyanet.hu, 2017. február 21., kedd
Fejlesztették az egyetem virológiai laboratóriumát

Baranyavar.hu, 2017. február 21., kedd
A biobiztonsági szint csúcsán a pécsi egyetem virológiai laboratóriuma

Pecsistop.hu, 2017. február 21., kedd
120 millióból fejlesztették a PTE virológiai szuperlaborját

Innoportal.hu, 2017. február 21., kedd
Európa tíz csúcslaborja között a pécsi virológiai létesítmény

Portfolio.hu, 2017. február 21., kedd
Megfenyegette a briteket Juncker - Ez óriási hír Magyarországnak!

Penzcentrum.hu, 2017. február 21., kedd
FinTechRadar konferencia

Bdpst24.hu, 2017. február 21., kedd
Országos startup-roadshow indul

Magyaridok.hu, 2017. február 21., kedd
Támogatási program indul kkv-knak

Piacesprofit.hu, 2017. február 21., kedd
Lázár szerint is komoly gond lesz innováció nélkül

Infoter.eu, 2017. február 21., kedd
GINOP-nyertesek: 207 fejlesztés összesen 4,2 milliárd forint támogatást kap

Infoter.eu, 2017. február 21., kedd
Az egészségügyi innováció fővárosa lesz Budapest

Edupress.hu, 2017. február 21., kedd
Vállalkozói gondolkodásra készítik fel a magyar középiskolásokat

Inforadio.hu, 2017. február 21., kedd
Mostantól az ebolát is kutathatják Pécsen - nézzen be a szuperlaborba!

InfoRádió, Reggeli hírek, 2017. február 21., kedd
A tervek szerint ebben az évben minimum 2200 milliárd forint uniós forrást fizetnek ki, mondta Lázár János

InfoRádió, Délelőtti mérleg, 2017. február 21., kedd
A tervek szerint ebben az évben minimum 2200 milliárd forint uniós forrást fizetnek ki, mondta Lázár János

Computerworld, 2017. február 22., szerda, 5-6. oldal
A fenntarthatóság platformja

Computerworld, 2017. február 22., szerda, 10-11. oldal
Döcög a digitalizáció szekere

Computerworld, 2017. február 22., szerda, 18-19. oldal
Adattudomány vegyes csoportokban

Fejér Megyei Hírlap, 2017. február 22., szerda, 15. oldal
Ipar 4.0 - miért jó a cégeknek?

Fejér Megyei Hírlap, 2017. február 22., szerda, 15. oldal
Sikeresen innoválni

Nógrád Megyei Hírlap, 2017. február 22., szerda, 1-2. oldal
Cél a vállalkozások segítése

Világgazdaság, 2017. február 22., szerda, 1+3. oldal
Újabb milliárdok jutnak agykutatásra

Dunaújvárosi Hírlap, 2017. február 22., szerda, 1+6. oldal
Modern vállalkozás: pályázati felkészülés

Vg.hu, 2017. február 22., szerda
Felvirrad a NAP a magyar agykutatásban

Technokrata.hu, 2017. február 22., szerda
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017

Scmonitor.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse 600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert

Origo.hu, 2017. február 22., szerda
Milliárdok jutnak agykutatásra

Mixonline.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse a japán szuperexpresszhez fejleszt

Itextreme.hu, 2017. február 22., szerda
Hamarosan jön az idei SMART 2017 Konferencia

Hirado.hu, 2017. február 22., szerda
Milliárdok nemzeti agykutatási programra

Haon.hu, 2017. február 22., szerda
H2020 infopont az egyetemen

Erdon.ro, 2017. február 22., szerda
H2020 infopont az egyetemen

Webradio.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse 600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert

Orientpress.hu, 2017. február 22., szerda
6,5 milliárddal folytatódhat a NAP

Nrgreport.com, 2017. február 22., szerda
Uniós szabályozás a robotikában: felemás megoldás született

Nhc24.hu, 2017. február 22., szerda
Cél a vállalkozások segítése

Mfor.hu, 2017. február 22., szerda
Milliárdok mennek nemzeti agykutatásra

Infoter.eu, 2017. február 22., szerda
Az idén le kell zárni az előző uniós fejlesztési időszakot

Hirek.prim.hu, 2017. február 22., szerda
Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017 konferencia

Gyorplusz.hu, 2017. február 22., szerda
Több milliárd jut nemzeti agykutatási programra

Figyelo.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse 600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert

Ado.hu, 2017. február 22., szerda
Felsőoktatási és állami kutatóhellyel közösen végzett kutatás-fejlesztés

Bevezetem.eu, 2017. február 22., szerda
Az Ericsson demonstrálta az első végpontok közötti 5G hálózatot

Edupress.hu, 2017. február 22., szerda
Vállalkozói gondolkodásra készítik fel a magyar középiskolásokat

Profitline.hu, 2017. február 22., szerda
600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert a Knorr-Bremse

Profitline.hu, 2017. február 22., szerda
Helytakarékos vasúti fékeket fejleszt a Knorr-Bremse Budapest részben hazai pályázati forrásból

Profitline.hu, 2017. február 22., szerda
Valami nem az igazi... Hamisítás? Kalózkodás? Mennyi a tényleges anyagi kár?

Velemenyezd.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse 600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert

Techmonitor.hu, 2017. február 22., szerda
Kicsit kisebb, kicsit könnyebb... és a miénk

Profitline.hu, 2017. február 22., szerda
Helytakarékos vasúti fékeket fejleszt a Knorr-Bremse Budapest részben hazai pályázati forrásból

Vg.hu, 2017. február 22., szerda
Vasúti fékeket fejleszt a Knorr-Bremse: kisebb, könnyebb és magyar

Autopro.hu, 2017. február 22., szerda
Hatszázmillióból fejleszt innovatív vasúti fékrendszer elemeket a Knorr-Bremse

Tozsdehirek.hu, 2017. február 22., szerda
600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert a Knorr-Bremse

Tozsdehirek.hu, 2017. február 22., szerda
Helytakarékos vasúti fékeket fejleszt a Knorr-Bremse Budapest részben hazai pályázati forrásból

Iho.hu, 2017. február 22., szerda
Helytakarékos fékeket fejleszt a Knorr

Jarmuipar.hu, 2017. február 22., szerda
Duális mesterképzést indít a Knorr-Bremse a Műegyetemmel

Weborvospro.hu, 2017. február 22., szerda
Felvirrad a NAP a magyar agykutatásban

Weborvos.hu, 2017. február 22., szerda
Felvirrad a NAP a magyar agykutatásban

Webradio.hu, 2017. február 22., szerda
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Gyorplusz.hu, 2017. február 22., szerda
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Velemenyezd.hu, 2017. február 22., szerda
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Medicalonline.hu, 2017. február 22., szerda
Kutatni érdekes, kutatni jó

Pannonnovum.hu, 2017. február 22., szerda
Horizont 2020 Energia innovációs pályázatok és projektek menedzselése

Pannonnovum.hu, 2017. február 22., szerda
Hihetetlen fejlődés látható a magyar startup szférában

Hazipatika.com, 2017. február 22., szerda
Szuperbiztonságos víruslabort adtak át

Tozsdeforum.hu, 2017. február 22., szerda
Roadshow-ra várják a hazai startupokat

Penzcentrum.hu, 2017. február 22., szerda
Nem vágyok sokra, de egyet akarok: magyar nemzeti startupot!

Mernokkocsma.hu, 2017. február 22., szerda
Kicsit kisebb, kicsit könnyebb... és a miénk

Debreceninap.hu, 2017. február 22., szerda
6,5 milliárd forinttal folytatódhat a Nemzeti agykutatási program

Debreceninap.hu, 2017. február 22., szerda
H2020 infopont az egyetemen

Agrotrend.hu, 2017. február 22., szerda
Régiós együttműködés az agrárkutatás-fejlesztés érdekében

Player.hu, 2017. február 22., szerda
Dögös techtrendekkel jön a Smart 2017 konferencia

Orientpress.hu, 2017. február 22., szerda
Fiatal kutatókat díjaztak

Mno.hu, 2017. február 22., szerda
Orbán Viktor nyugdíjazná a startupot

Minap.hu, 2017. február 22., szerda
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Medicalonline.hu, 2017. február 22., szerda
Kutatni érdekes, kutatni jó

Magyarhirlap.hu, 2017. február 22., szerda
Palkovics László: Már a fiataloknak is vonzóvá kell tenni a kutatói pályát

Kutyu.hu, 2017. február 22., szerda
Az új technológiai trendek kerülnek fókuszba a SMART 2017 konferencián

Kamaraonline.hu, 2017. február 22., szerda
Vesztésre áll a hamisítás elleni nemzetközi küzdelem

Jogaszvilag.hu, 2017. február 22., szerda
Mekkora kárt okoz a kalózkodás?

Insiderblog.hu, 2017. február 22., szerda
9 millió a tét! - országos startup-roadshow indul

Hvg.hu, 2017. február 22., szerda
Az élethosszig tartó tanulás helyett itt az élethosszig tartó kódolás

Hiros.hu, 2017. február 22., szerda
A Knorr-Bremse 600 millió forintból fejleszt innovatív vasúti fékrendszert

Feol.hu, 2017. február 22., szerda
Modern vállalkozás: felkészülés

Kossuth Rádió, Déli Krónika, 2017. február 22., szerda
Folytatódik a Nemzeti Agykutatási Program

Kossuth Rádió, Reggeli Hírek, 2017. február 22., szerda
Hat és fél milliárd forintos támogatással a következő négy évben is folytatódhat a Nemzeti Agykutatási Program, írja a Világgazdaság

Kossuth Rádió, Délelőtti Krónika, 2017. február 22., szerda
Hat és fél milliárd forintos támogatással a következő négy évben is folytatódhat a Nemzeti Agykutatási Program, írja a Világgazdaság

InfoRádió, 2017. február 22., szerda
Folytatódhat a nemzeti agykutatási program

Magyar Idők, 2017. február 23., csütörtök, 12. oldal
Vonatokhoz fejleszt fékberendezést a Knorr-Bremse

Magyar Idők, 2017. február 23., csütörtök, 15. oldal
Smart 2017 konferencia a startupokról

Figyelő, 2017. február 23., csütörtök, 30. oldal
Budapest gyógyszernagyhatalom lenne

Kelet Magyarország, 2017. február 23., csütörtök, 4. oldal
Hatmilliárd az aktív tudásért

Kisalföld, 2017. február 23., csütörtök, 4. oldal
Feltalálókat várnak

Magyar Idők, 2017. február 23., csütörtök, 12. oldal
Az agrárium is bekerül a Digitális jólét programba

Nógrád Megyei Hírlap, 2017. február 23., csütörtök, 5. oldal
Fejleszt a Knorr-Bremse

Sell in Sell out, 2017. február 23., csütörtök, 48-49. oldal
Ötven éve CES

Autopro.hu, 2017. február 23., csütörtök
Duális képzés a Knorr-Bremsénél: a "jávorszarvas teszttől" a K+F Intézetig

Weborvos.hu, 2017. február 23., csütörtök
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Socialbranding.hu, 2017. február 23., csütörtök
Mennyi kárt okoz a hamisítás és a kalózkodás?

Magyaridok.hu, 2017. február 23., csütörtök
Vonatokhoz fejleszt fékberendezést a Knorr-Bremse

Kamaraonline.hu, 2017. február 23., csütörtök
Katona Bence: Meg kell tanítani a fiataloknak, hogy merjenek vállalkozni

Hvg.hu, 2017. február 23., csütörtök
Vállalkozás: ezekre a dátumokra figyeljen, ha nem akar lemaradni!

Euroastra.hu, 2017. február 23., csütörtök
Országos startup-roadshow indul

Figyelo.hu, 2017. február 23., csütörtök
Budapest gyógyszernagyhatalom lenne

Brandtrend.hu, 2017. február 23., csütörtök
Mennyi kárt okoz a hamisítás és a kalózkodás?

Webradio.hu, 2017. február 23., csütörtök
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Gyorplusz.hu, 2017. február 23., csütörtök
Fejlesztik a felsőoktatási intézményeket

Magyaridok.hu, 2017. február 23., csütörtök
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Hirado.hu, 2017. február 23., csütörtök
Kutatás-fejlesztés az új cél a felsőoktatásban

Velemenyezd.hu, 2017. február 23., csütörtök
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Szegedma.hu, 2017. február 23., csütörtök
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Webradio.hu, 2017. február 23., csütörtök
Interdiszciplináris mezőgazdasági kutatóműhelyt hoz létre az MTA és az ELTE

Magyaridok.hu, 2017. február 23., csütörtök
Interdiszciplináris mezőgazdasági kutatóműhelyt hoz létre az MTA és az ELTE

Velemenyezd.hu, 2017. február 23., csütörtök
Interdiszciplináris mezőgazdasági kutatóműhelyt hoz létre az MTA és az ELTE

Magyarmezogazdasag.hu, 2017. február 23., csütörtök
Klímamodellező agrár kutatóműhelyt hoz létre az MTA és az ELTE

Hirado.hu, 2017. február 23., csütörtök
Interdiszciplináris kutatóműhelyt alakítanak

Profitline.hu, 2017. február 23., csütörtök
Országosan toboroz a Startup Campus program

Profit7.hu, 2017. február 23., csütörtök
Kilencmillió forintos befektetés vállalkozásoknak

Figyelo.hu, 2017. február 23., csütörtök
Országos startup-roadshow indul

Androbit.net, 2017. február 23., csütörtök
Idén is érdekes témákkal foglalkozik a SMART 2017 konferencia

Magyaridok.hu, 2017. február 23., csütörtök
Smart 2017 konferencia a startupokról

Innoportal.hu, 2017. február 23., csütörtök
Több százmillióból fejleszt új vasúti fékrendszert a Knorr-Bremse

Weborvospro.hu, 2017. február 23., csütörtök
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Innoportal.hu, 2017. február 23., csütörtök
Átadták az Ifjúsági Bolyai-díjat

Autopro.hu, 2017. február 23., csütörtök
Duális képzés a Knorr-Bremsénél: a "jávorszarvas teszttől" a K+F Intézetig

Magyaridok.hu, 2017. február 23., csütörtök
Az agrárium is bekerül a Digitális jólét programba

Napi.hu, 2017. február 23., csütörtök
Startup roadshow indul

Infoesztergom.hu, 2017. február 23., csütörtök
Fejlesztési tippeket kaptak az esztergomi vállalkozások

Debreceninap.hu, 2017. február 23., csütörtök
Átadták az Ifjúsági Bolyai Pályázat elismeréseit

Szegedma.hu, 2017. február 23., csütörtök
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Orientpress.hu, 2017. február 23., csütörtök
A kutatás-fejlesztés erősítése a cél

Magyarhirlap.hu, 2017. február 23., csütörtök
Palkovics László: A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Magyarhirlap.hu, 2017. február 23., csütörtök
Interdiszciplináris mezőgazdasági kutatóműhelyt hoz létre az MTA és az ELTE

Infoter.eu, 2017. február 23., csütörtök
Meg kell tanítani a fiataloknak, hogy merjenek vállalkozni

Kossuth Rádió, Esti Krónika, 2017. február 23., csütörtök
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Katolikus Rádió, Hírtükör, 2017. február 23., csütörtök
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

M1, Ma reggel, 2017. február 23., csütörtök
A kormány hatékonyabb intézményrendszer kialakításával segíti a kis- és közepes vállalkozók versenyképességét

MTV, Ma reggel, 2017. február 23., csütörtök
Lázár János: a kormány célja, hogy az EU-s források a gazdasági növekedést szolgálják

Kisalföld, 2017. február 24., péntek, 3. oldal
Tájékoztató a felsőoktatási pályázati forrásokról

Békés Megyei Hírlap, 2017. február 24., péntek, 1-2. oldal
Informatika: tízmilliárdok fejlesztésre

Magyar Idők, 2017. február 24., péntek, 10. oldal
A kőbaltától a robotkorszakig

Magyar Hírlap, 2017. február 24., péntek, 2. oldal
Harminchatmilliárdos pályázat kutatásra-fejlesztésre

Delmagyar.hu, 2017. február 24., péntek
Mobil- és netes szolgáltatások - milliókra lehet pályázni

Infoter.eu, 2017. február 24., péntek
A kutatás-fejlesztés erősítése a cél

Forrasradio.hu, 2017. február 24., péntek
Interdiszciplináris kutatóműhelyt alakítanak

Forestpress.hu, 2017. február 24., péntek
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig (MTI)

Kreativ.hu, 2017. február 24., péntek
Fenntarthatósági szempontból keresi a legjobb vállalatokat a Telekom

Mediapiac.com, 2017. február 24., péntek
Pályázatot hirdet a Telekom

Markamonitor.hu, 2017. február 24., péntek
Telekom-pályázat fenntartható szervezetek számára

Origo.hu, 2017. február 24., péntek
A Telekom fenntartható szervezeteknek hirdet pályázatot

Origo.hu, 2017. február 24., péntek
A MOL idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Nonprofit.hu, 2017. február 24., péntek
DELFIN Díj, 2017

Infogyor.hu, 2017. február 24., péntek
Palkovics: a kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Autopro.hu, 2017. február 24., péntek
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Innoportal.hu, 2017. február 24., péntek
Nőhetnek a kutatás-fejlesztési kapacitások a felsőoktatásban

Hrportal.hu, 2017. február 24., péntek
Sok pénzt kap a felsőoktatás kutatásra és a gazdaság támogatására

Webradio.hu, 2017. február 24., péntek
Hatékonyabb terápiák bevezetése is cél a nemzeti agykutatási programban

Velemenyezd.hu, 2017. február 24., péntek
Hatékonyabb terápiák bevezetése is cél a nemzeti agykutatási programban

Piacesprofit.hu, 2017. február 24., péntek
Parragh: a legjobb 10 százalék ment külföldre

Magyaridok.hu, 2017. február 24., péntek
Hosszú távú felzárkóztatást szorgalmaz az iparkamara

Somogytv.hu, 2017. február 24., péntek
Rákkeltő anyagokat kutatnak

U-szeged.hu, 2017. február 24., péntek
26 milliárd forint uniós forrást költhet 2020-ig kutatásra a Szegedi Tudományegyetem

News4business.hu, 2017. február 24., péntek
Vállalkozói gondolkodásra készítik fel a magyar középiskolásokat

Gyartastrend.hu, 2017. február 24., péntek
38 pályázat érkezett az innovációs nagydíjra
"...Összesen hét innovációs díjat ad át az Országházban a Magyar Innovációs Szövetség március 29-én. A pályázatok elbírálására felkért zsűri elsősorban a gazdasági mutatók - 2016-ban, az üzleti hasznosítás során elért többleteredmény vagy többlet árbevétel -, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a 2016. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat..."

Magyaridok.hu, 2017. február 24., péntek
A kőbaltától a robotkorszakig

Hir6.hu, 2017. február 24., péntek
Hatékonyabb terápiák bevezetése is cél az agykutatási programban

Insiderblog.hu, 2017. február 24., péntek
Támogatják az ipari digitalizációt is

Kamaraonline.hu, 2017. február 24., péntek
Az az információ, amely azonnal tetten érhető, érték!

M1, Ma reggel, 2017. február 24., péntek
Mintegy 36 milliárd forint keretösszegű támogatást adnak a felsőoktatásnak a kutatásfejlesztési kapacitásokat fejlesztő pályázatok

Katolikus Rádió, Hírtükör, 2017. február 24., péntek
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Kossuth Rádió, 180 perc, 2017. február 24., péntek
Kutatás-fejlesztési kapacitások

MTV, Ma reggel, 2017. február 24., péntek
A felsőoktatási intézmények kutatás-fejlesztési terveit támogatja a kormány 

M1, Ma reggel, 2017. február 24., péntek
Folytatódhat a Nemzeti Agykutatási Program

MTV, 2017. február 24., péntek
Magyarország vonzó az amerikai vállalatok számára

Magyar Hírlap, 2017. február 25., szombat, 11. oldal
Innováció kell a versenyképességhez

Petőfi Népe, 2017. február 25., szombat, 13. oldal
Külföldi üzleti ajánlatok magyar vállalkozóknak

Magyarhirlap.hu, 2017. február 25., szombat
Innováció kell a versenyképességhez

Hirek.prim.hu, 2017. február 25., szombat
A Telekom pályázatot hirdet fenntartható szervezetek számára

Bonline.hu, 2017. február 25., szombat
DELFIN Díj pályázatra idén is példamutató projekteket és programokat vár a Telekom

Computerworld.hu, 2017. február 25., szombat
Pályázat fenntartható szervezetek számára

Zetapress.hu, 2017. február 25., szombat
Innovációk a Parlamentben
"...2016-ben kiemelkedő számú innovációs teljesítmények születtek. Összesen hét innovációs díjat - köztük a Magyar Innovációs Nagydíjat - adják át az Országházban március 29-én szerdán - tudatta Garay Tóth János, a MISZ kommunikációs igazgatója..."

Techmonitor.hu, 2017. február 25., szombat
2016-ben kiemelkedő számú innovációs teljesítmény született
"...A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására 38 jelentős innovációs teljesítményt nyújtottak be különböző magyar cégek. A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása, elsősorban a gazdasági mutatók - 2016-ban elért többleteredmény vagy többlet árbevétel -, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választotta ki a 2016. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat..."

Mediamix.mti.hu, 2017. február 25., szombat
Magyar Hírlap - Innováció kell a versenyképességhez a Joint Venture Szövetség elnöke szerint

Sikerado.hu, 2017. február 25., szombat
"Innováció kell a versenyképességhez"

Mno.hu, 2017. február 25., szombat
Önállótlan, kiszolgáltatott a magyar ipar

Bevezetem.eu, 2017. február 25., szombat
Helytakarékos vasúti fékeket fejleszt a magyarországi vállalat

Insiderblog.hu, 2017. február 25., szombat
Támogatják az ipari digitalizációt is

Mernokkocsma.hu, 2017. február 25., szombat
2016-ben kiemelkedő számú innovációs teljesítmény született
"...Összesen hét innovációs díjat - köztük a Magyar Innovációs Nagydíjat -adják át az Országházban, március 29-én. A zsűri elsősorban a gazdasági mutatók - 2016-ban, az üzleti hasznosítás során elért többleteredmény vagy többlet árbevétel - alapján választja ki a legnagyobb jelentőségű sikeres innovációkat..."

Kossuth Rádió, 2017. február 25., szombat
Agykutatásban hatékonyabb diagnosztikai és terápiás eljárást terveznek

Marketinginfo.hu, 2017. február 26., vasárnap
Delfin Díj ebben az évben is

Figyelo.hu, 2017. február 26., vasárnap
Budapest gyógyszer nagyhatalom lenne

Digitalhungary.hu, 2017. február 26., vasárnap
A kezdő cégek pénzelése hatalmas bukó - interjú Valner Szabolccsal

Innoportal.hu, 2017. február 26., vasárnap
Hatékonyabbá teheti a terápiákat a nemzeti agykutatási program

24.hu, 2017. február 26., vasárnap
Világszínvonalú rákgyógyszert kutatnak Magyarországon

It-extreme.hu, 2017. február 26., vasárnap
2016-ben kiemelkedő számú innovációs teljesítmények születtek
"...Összesen hét innovációs díjat, köztük a Magyar Innovációs Nagydíjat adják át az Országházban..."

Világgazdaság, 2017. február 27., hétfő, 4. oldal
Száz kisvállalkozás juthat támogatáshoz

Világgazdaság, 2017. február 27., hétfő, 1+4. oldal
Startol a 14 milliárdos beszállítói program

Hirek.prim.hu, 2017. február 27., hétfő
2016-ben kiemelkedő számú innovációs teljesítmények születtek

Kamaraonline.hu, 2017. február 27., hétfő
Beszállító cégek pályázhatnak fejlesztési forrásra

Mfor.hu, 2017. február 27., hétfő
14 milliárdos beszállítói programot indít az NGM

Privatbankar.hu, 2017. február 27., hétfő
14 milliárd forintos program indul - itt van, mire pályázhatnak a cégek

Vs.hu, 2017. február 27., hétfő
Forró technológiai trendek a SMART konfererencián

Vs.hu, 2017. február 27., hétfő
Pénz, mentoráció és inkubáció - indul a Startup Campus Roadshow

News4business.hu, 2017. február 27., hétfő
Oroszországban terjeszkedik az Egis

Uzletresz.hu, 2017. február 27., hétfő
Itt vannak a részletek a beszállítói programról

Weborvos.hu, 2017. február 27., hétfő
Uniós egészségügyi big data projekt, hazai részvétellel

Zaol.hu, 2017. február 27., hétfő
Mi a helyzet a robotokkal? A tanár azért legyen élő ember!

Weborvos.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös kutatási-fejlesztési projektekben indult a Richter

Vg.hu, 2017. február 27., hétfő
Közösen kutat a Richter, az MTA és a Szegedi Tudományegyetem

Webradio.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Szegedma.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Szeged.hu, 2017. február 27., hétfő
Gyógyszeripari kutatásban vesz részt az egyetem

Pharmaonline.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatás

Magyarhirlap.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Vasarhely24.com, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszerkutatásokba kezdett a Richter, a szegedi egyetem és az akadémia

Napi.hu, 2017. február 27., hétfő, 2017. február 27., hétfő
Komoly kutatásba kezdett a Richter

Webradio.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Szegedma.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Szeged.hu, 2017. február 27., hétfő
Gyógyszeripari kutatásban vesz részt az egyetem

Magyarhirlap.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Bdpst24.hu, 2017. február 27., hétfő
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Tozsdeforum.hu, 2017. február 27., hétfő
Közös projektbe kezd a Richter és az SZTE

Napi.hu, 2017. február 27., hétfő
Megvannak az év befektetői

Vg.hu, 2017. február 27., hétfő
Ez teljesen át fogja alakítani a világunkat

Hirek.prim.hu, 2017. február 27., hétfő
Az Ericsson A 2017-es Mobil Világkongresszuson

Bevezetem.eu, 2017. február 27., hétfő
A Mobil Világkongresszusról jelentjük - Haptikus kesztyű, távvezérelt autó, okos csavarhúzó

Ujszo.com, 2017. február 27., hétfő
A ritka betegségekről csak a kutatás fejlesztésével tudunk meg többet

Kamaraonline.hu, 2017. február 27., hétfő
Versenyképesség az EU-ban: minden magyar régió lejjebb csúszott

Kreativ.hu, 2017. február 27., hétfő
Ismét a fenntarthatóságot díjazza a Telekom

Vs.hu, 2017. február 27., hétfő
Pénz, mentoráció és inkubáció - indul a Startup Campus Roadshow

Somogyi Hírlap, 2017. február 28., kedd, 4. oldal
Innovatív Közép-Európa

Magyar Nemzet, 2017. február 28., kedd, 4. oldal
Kritizálták a közoktatási rendszert az MTA tudósai

Pecsinapilap.hu, 2017. február 28., kedd
Közös gyógyszeripari kutatást végeznek nőgyógyászati és biotechnológiai témában

Dehir.hu, 2017. február 28., kedd
Debreceni ipari park lett a tavalyi év legjobbja

Webradio.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Szegedma.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Promenad.hu, 2017. február 28., kedd
Közös kutatást végez a Richter az SZTE-vel

Pcpult.hu, 2017. február 28., kedd
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Jogaszvilag.hu, 2017. február 28., kedd
Szellemi alkotásoktól szárnyal az EU

Jaszhir.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Infoter.eu, 2017. február 28., kedd
GINOP-3.2.2-8.2.4-16: Újabb támogatás érhető el a kkv-k számára

Gondola.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Figyelo.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Figyelo.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Civishir.hu, 2017. február 28., kedd
Debrecen ipari parkja Budapesten is menő

Webradio.hu, 2017. február 28., kedd
NFM helyettes államtitkár: a kormány támogatni kívánja a magyar űripar fejlesztéseit

Sikerado.hu, 2017. február 28., kedd
A kormány támogatná a magyar űripar fejlesztéseit

Figyelo.hu, 2017. február 28., kedd
A kormány támogatni kívánja a magyar űripart

24.hu, 2017. február 28., kedd
Jól muzsikál a magyar űripar, a kormány tovább támogatná

Magyarhirlap.hu, 2017. február 28., kedd
A kormány támogatni kívánja a magyar űripar fejlesztéseit

Vg.hu, 2017. február 28., kedd
Beköltözik a NASA Gyulaházára

Magyaridok.hu, 2017. február 28., kedd
Uniós egészségügyi projekt indul magyar részvétellel

Objektivhir.hu, 2017. február 28., kedd
Új katalógusban mutatkozik be a magyar űrszektor

Zetapress.hu, 2017. február 28., kedd
Új katalógusban a magyar űrszektor

Hirado.hu, 2017. február 28., kedd
Új katalógusban mutatkozik be a magyar űrszektor

Profit7.hu, 2017. február 28., kedd
Magyar startupokat vár a Sparklab

Hvg.hu, 2017. február 28., kedd
Van egy ötlete, hogyan lehetne megújítani a biztosításokat? Várja a SparkLab

Bevezetem.eu, 2017. február 28., kedd
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Pcpult.hu, 2017. február 28., kedd
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Marketinginfo.hu, 2017. február 28., kedd
A MOL idén is elindította Growww programját

Humanpolitika.hu, 2017. február 28., kedd
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Pannonnovum.hu, 2017. február 28., kedd
9 millió a tét! - országos startup-roadshow indul

Hvg.hu, 2017. február 28., kedd
Oszkóékra támaszkodva kavarhatja fel egy magyar ötlet a tudomány állóvizét

Jogaszvilag.hu, 2017. február 28., kedd
Szellemi alkotásoktól szárnyal az EU

InfoRádió, 2017. február 28., kedd
Kutatás-fejlesztési projekt

InfoRádió, 2017. február 28., kedd
Közös gyógyszeripari kutatás

M1, Ma reggel, 2017. február 28., kedd
Egymilliárd forintos támogatást nyertek magyar tudósok célzott tumorterápia-fejlesztésre

MTV, Ma reggel, 2017. február 28., kedd
Világszínvonalú rákgyógyszert kutatnak Magyarországon

MATEHETSZ Hírlevél, 2017. február
Díjazzuk a tehetségek támogatóit!

MATEHETSZ Hírlevél, 2017. február
A tehetség jó befektetés

MATEHETSZ Hírlevél, 2017. február
Új lehetőség a tehetséges fiataloknak - új szerep a tehetségfejlesztő szakemberek számára

Petőfi Népe, 2017. március 1., szerda, 3. oldal
Díj a legnagyobb zöldmezős beruházásért

Magyar Hírlap, 2017. március 1., szerda, 12. oldal
Sikerágazat lehet az űripar

Népszava, 2017. március 1., szerda, 16. oldal
Megjelent a magyar űrkatalógus

Délvilág, 2017. március 1., szerda, 5. oldal
Innovációtól a szégyenbetegségig

Magyar Hírlap, 2017. március 1., szerda, 3. oldal
Fejtörő feladvány

Tolnai Népújság, 2017. március 1., szerda, 1+6. oldal
Hiába tilos, a fiatalok találékonyak

Kertészet és Szőlészet, 2017. március 1., szerda, 4. oldal
Tudományt népszerűsítő könyv

Délmagyarország, 2017. március 1., szerda, 5. oldal
Innovációtól a szégyenbetegségig

Népszava, 2017. március 1., szerda, 16. oldal
Megjelent a magyar űrkatalógus

Vg.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárdos k+f pályázat indul vállalkozásoknak

Figyelo.hu, 2017. március 1., szerda
Itt a 120 milliárdos k+f pályázat

Uzletresz.hu, 2017. március 1., szerda
Új pályázat 120 milliárdos kerettel

Webradio.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Magyaridok.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Elelmiszer.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Hirado.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Innoportal.hu, 2017. március 1., szerda
Több mint százmilliárd forintos kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat indult

Profitline.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat indul

Profit7.hu, 2017. március 1., szerda
Újabb pályázat nyílt meg kisvállalkozásoknak

Velemenyezd.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Boon.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Mon.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Orientpress.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Orientpress.hu, 2017. március 1., szerda
"Kiválóság a kutatásban"

Kamaraonline.hu, 2017. március 1., szerda
Megnyílt a 120 milliárd forintos K+F+I pályázat

Pannonnovum.hu, 2017. március 1., szerda
Új lendületet kaphatnak a kkv-k a beszállító-fejlesztési programmal

Pannonnovum.hu, 2017. március 1., szerda
NGM-államtitkár: korszerű technológia, innováció kell a kkv-k fejlődéséhez

Pannonnovum.hu, 2017. március 1., szerda
A kutatás-fejlesztési kapacitások növelése a cél a felsőoktatásban 2020-ig

Portfolio.hu, 2017. március 1., szerda
Mától pályázhatsz uniós kutatási pénzre

Szegedma.hu, 2017. március 1., szerda
A vállalatok még nem tudnak jól élni a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel

Tozsdeforum.hu, 2017. március 1., szerda
Még mindig fejtörést okoz a digitalizáció

Euroastra.hu, 2017. március 1., szerda
ELÉRHETŐ AZ UNIÓS FORRÁSÚ K+F+I HITEL

Agrotrend.hu, 2017. március 1., szerda
Benyújtható igénylések - elérhető az uniós forrású K+F+I hitel

Agrotrend.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Autopro.hu, 2017. március 1., szerda
MFB: mától elérhető az uniós forrású K+F+I hitel

Gyartastrend.hu, 2017. március 1., szerda
Már elérhető az uniós forrású k+f+i hitel

Mno.hu, 2017. március 1., szerda
Merre tovább, Európa? Junckernek már vannak ötletei

Kuruc.info, 2017. március 1., szerda
A többsebességes Európától az egyesült államokig - Juncker javaslatai a Brexit utánra

Hvg.hu, 2017. március 1., szerda
Mi lesz Európával: Juncker tervei a vígjátéktól a sci-fiig

Napi.hu, 2017. március 1., szerda
Durván visszafejlődik Magyarország - lesújtó jelentés érkezett

Index.hu, 2017. március 1., szerda
Minden régiónk csúszik lefelé a lejtőn

Feol.hu, 2017. március 1., szerda
Ingyenhitel a kutatásra, fejlesztésre

Socialbranding.hu, 2017. március 1., szerda
Középpontban az 5G, az IoT és a digitális átalakulás

Technokrata.hu, 2017. március 1., szerda
Haptikus kesztyű, távvezérelt autó, okos csavarhúzó

Vagy.hu, 2017. március 1., szerda
Ipari fejlesztések Debrecen térségében

Pannonnovum.hu, 2017. március 1., szerda
Tízből két új kiválósági központ Magyarországon indul

Vs.hu, 2017. március 1., szerda
Innovációs labor a jobb életminőségért

Delmagyar.hu, 2017. március 1., szerda
Innovációtól a szégyenbetegségig

Debmedia.hu, 2017. március 1., szerda
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Oroscafe.hu, 2017. március 1., szerda
Tudományos és Technológiai Park - Együttműködésben a fejlesztésért

Debreceninap.hu, 2017. március 1., szerda
Egészségipari kutatási együttműködés indult

444.hu, 2017. március 1., szerda
Magyarország nagyon gyengén teljesít

Urvilag.hu, 2017. március 1., szerda
Katalógusban a magyar űrszektor (Rovat: Hazai kutatóhelyek és űripar)

Szon.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Haszon.hu, 2017. március 1., szerda
Újabb uniós forrásokra lehet pályázni

Haon.hu, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Erdon.ro, 2017. március 1., szerda
NGM: 120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Profit7.hu, 2017. március 1., szerda
Újabb pályázat nyílt meg kisvállalkozásoknak

Pharmaonline.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat

Oroscafe.hu, 2017. március 1., szerda
Tudományos és Technológiai Park - Együttműködésben a fejlesztésért

Magyarhirlap.hu, 2017. március 1., szerda
Sikerágazat lehet az űripar

Infoter.eu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Forrasradio.hu, 2017. március 1., szerda
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

InfoRádió, 2017. március 1., szerda
Mától pályázhatnak

Jazzy Rádió, Déli Híradó, 2017. március 1., szerda
Március 1-étől 120 milliárd forint értékben pályázhatnak kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására a vállalkozások

InfoRádió, Déli Hírek, 2017. március 1., szerda
Összesen 120 milliárd forint értékben pályázhatnak kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására a vállalatok

InfoRádió, Reggeli hírek, 2017. március 1., szerda
Versenyképességi fordulatra van ahhoz, hogy a gazdasági növekedés fenntartható legyen, hangzott el a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén

Dunaújvárosi hírlap, 2017. március 2., csütörtök, 6. oldal
Kutatásra, fejlesztésre

Magyar Hírlap, 2017. március 2., csütörtök, 9. oldal
Ötven-ötszáz millió cégenként

Magyar Idők, 2017. március 2., csütörtök, 15. oldal
Százmilliárd innovációra és K+F-re

Fejér Megyei Hírlap, 2017. március 2., csütörtök, 6. oldal
Ingyen hitel a kutatásra, fejlesztésre

Figyelő, 2017. március 2., csütörtök, 38-39. oldal
Robotok, az új ipar és az új energetika

Magyar Idők, 2017. március 2., csütörtök, 15. oldal
Fejlesztenék a fiatalok vállalkozói képességeit

Vas Népe, 2017. március 2., csütörtök, 1+6. oldal
Távol az ötletektől

Innoportal.hu, 2017. március 2., csütörtök
Közös kutatást kezdett a Richter, az SZTE és az MTA

Vaol.hu, 2017. március 2., csütörtök
Itt nincs nagy ötletfészek: kevés feltaláló, találmány, és startup van Vas megyében

Magyarhirlap.hu, 2017. március 2., csütörtök
Ötven-ötszáz millió cégenként

Euroastra.hu, 2017. március 2., csütörtök
National Instruments - időszerű szeminárium a szakmai oktatásról

Agroinform.hu, 2017. március 2., csütörtök
Visszaélések és hibák - szigorítanak a pályázatok feltételein

Szon.hu, 2017. március 2., csütörtök
Miniszterelnökség: több vidékfejlesztési pályázat feltételei is szigorodnak

Piacesprofit.hu, 2017. március 2., csütörtök
Magyarország az egyik legsérülékenyebb

Packmarket.hu, 2017. március 2., csütörtök
120 milliárd Forintos K+F és innovációs pályázat nyílt meg

News4business.hu, 2017. március 2., csütörtök
Közös gyógyszeripari kutatást végez a Richter az SZTE-vel és az akadémiával

Marketingpirula.hu, 2017. március 2., csütörtök
Új európai gyógyászati központ Szegeden

Innoportal.hu, 2017. március 2., csütörtök
Környezetkímélő tisztítószereket gyárt az új magyar startup

Infoter.eu, 2017. március 2., csütörtök
A vállalatok még nem tudnak jól élni a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel

Gyomroi-hirhatar.hu, 2017. március 2., csütörtök
Több vidékfejlesztési pályázat feltételei is szigorodnak

Erdon.ro, 2017. március 2., csütörtök
Miniszterelnökség: több vidékfejlesztési pályázat feltételei is szigorodnak

Dehir.hu, 2017. március 2., csütörtök
Több vidékfejlesztési pályázat feltételeit is szigorítani kellett

Agrotrend.hu, 2017. március 2., csütörtök
Bekeményítenek a vidékfejlesztési pályázatoknál

Vallalkozas.mandiner.hu, 2017. március 2., csütörtök
Új magyar startup állhatott a rajtvonalhoz

Socialbranding.hu, 2017. március 2., csütörtök
Nem állnak a digitális átalakulás élére

Realista.hu, 2017. március 2., csütörtök
Ezek 2016 legmenőbb hazai befektetései

Profitline.hu, 2017. március 2., csütörtök
Megvannak a HIPA által díjazott cégek

Privatbankar.hu, 2017. március 2., csütörtök
Megnyerte a fintech Oscar-díját egy magyar cég

Privatbankar.hu, 2017. március 2., csütörtök
Véget vetnek a sumákolásnak: szigorodnak a pályázati feltételek

Magyarmezogazdasag.hu, 2017. március 2., csütörtök
Itt vannak a pályázati szigorítások

Magyaridok.hu, 2017. március 2., csütörtök
Százmilliárd innovációra és K+F-re

Magyaridok.hu, 2017. március 2., csütörtök
Miniszterelnökség: több vidékfejlesztési pályázat feltételei is szigorodnak

Magyaridok.hu, 2017. március 2., csütörtök
Fejlesztenék a fiatalok vállalkozói képességeit

Kaposvarmost.hu, 2017. március 2., csütörtök
Innovációs pályázatban vállalt szerepet Somogy

Kanizsaujsag.hu, 2017. március 2., csütörtök
Parragh és Cseresnyés a Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének ...

Kamaraonline.hu, 2017. március 2., csütörtök
Elstartolt az országos egyetemi startup roadshow

Insiderblog.hu, 2017. március 2., csütörtök
Óriási érdeklődés: elindult a "9 milliós ajánlat" és a Startup Campus

Gyorplusz.hu, 2017. március 2., csütörtök
Több vidékfejlesztési pályázat feltételei is szigorodnak

Figyelo.hu, 2017. március 2., csütörtök
Teltház a Hiventures Demo Dayen

Figyelo.hu, 2017. március 2., csütörtök
Szigorúbb feltételekhez kötnek egyes pályázatokat

Feol.hu, 2017. március 2., csütörtök
Startup: a jó ötlet önmagában kevés

Vaol.hu, 2017. március 2., csütörtök
Itt nincs nagy ötletfészek: kevés feltaláló, találmány, és startup van Vas megyében

Itextreme.hu, 2017. március 2., csütörtök
Az Ericsson úttörő digitális megoldásokat mutatott be a 2017-es Mobil Világkongresszuson

Fejér Megyei Hírlap, 2017. március 3., péntek, 6. oldal
A jó ötlet önmagában kevés

Vas Népe, 2017. március 3., péntek, 6. oldal
K+F pályázat indul vállalkozásoknak

24 óra, 2017. március 3., péntek, 2. oldal
Utolsó helyről indulunk előre

Nyíregyházi napló, 2017. március 3., péntek, 12. oldal
Csúcsszuper fejlesztések, valós megoldásokkal

Sikerado.hu, 2017. március 3., péntek
Új K+F program indul Szegeden

Webradio.hu, 2017. március 3., péntek
A gyógyszeripart segítő kutatás-fejlesztési program indult Szegeden

Szegedma.hu, 2017. március 3., péntek
A gyógyszeripart segítő kutatás-fejlesztési program indult Szegeden

Socialbranding.hu, 2017. március 3., péntek
Több mint 50 millió IoT kapcsolat

Profitline.hu, 2017. március 3., péntek
MFB pontok: Elérhető az uniós forrású K+F+I hitel

Pharmaonline.hu, 2017. március 3., péntek
A gyógyszeripart segítő kutatás-fejlesztési program indult

Brandtrend.hu, 2017. március 3., péntek
Több mint 50 millió IoT kapcsolat

Portfolio.hu, 2017. március 3., péntek
Ráugrottak a cégek az EU-s milliárdokra, de nem árt a körültekintés

Kemma.hu, 2017. március 3., péntek
Digitálisan Felkészült Vállalkozás gyorsabban

Innoportal.hu, 2017. március 3., péntek
Már elérhető az uniós forrású K+F+I hitel

Mandiner.hu, 2017. március 3., péntek
Katalógussal népszerűsítik a magyar űrszektort

Minap.hu, 2017. március 3., péntek
Uniós pályázati lehetőségek, miskolci támogatási források a 2014-2020-as időszakban

Magyaridok.hu, 2017. március 3., péntek
Parragh László: versenyképességi fordulatra van szükség

Logisztika.hu, 2017. március 3., péntek
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg

Insiderblog.hu, 2017. március 3., péntek
Hiventures kickoff - megfejteni a lehetetlent!

Figyelo.hu, 2017. március 3., péntek
A gyógyszeripart segítő k+f program indult Szegeden

Bdpst24.hu, 2017. március 3., péntek
ÚJ MAGYAR STARTUP ÁLLHATOTT A RAJTVONALHOZ

Bdpst24.hu, 2017. március 3., péntek
Elstartolt a Startup Campus országos startup roadshow

24.hu, 2017. március 3., péntek
Sokat spórolhat az orvostudománynak a magyar startup

Magyar Nemzet Hétvégi Magazin melléklet, 2017. március 4., szombat, 21. oldal
Brexit: csomagolhatnak a tudósok

Forbes különszám, 2017. március 4., szombat, 15. oldal
A jövőnek szüksége van innovációra

Palyazatihirek.eu, 2017. március 5., vasárnap
120 milliárd forintos K+F és innovációs pályázat nyílt meg

Innoportal.hu, 2017. március 5., vasárnap
Még mindig túl nagy falat a digitalizáció

Innoportal.hu, 2017. március 5., vasárnap
Kormányzati támogatást kaphatnak a magyar űripari fejlesztések

Mno.hu, 2017. március 5., vasárnap
Brexit: csomagolhatnak a tudósok

Euroastra.hu, 2017. március 5., vasárnap
A MOL-csoport idén is várja a fiatal tehetségek jelentkezését

Somogyma.hu, 2017. március 6., hétfő
Innovációs pályázatban vállalt szerepet Somogy

Mixonline.hu, 2017. március 6., hétfő
HIPA - Innovációs projekteket támogatnak

Innoportal.hu, 2017. március 6., hétfő
Gyógyszeripari k+f program indult Szegeden

Agrotrend.hu, 2017. március 6., hétfő
Nemzeti és minőségi védjegyek használata - egyeztetés Párizsban

Webradio.hu, 2017. március 6., hétfő
A HIPA az idén a magas hozzáadott értéket képviselő projektek vonzására koncentrál

Pharmaonline.hu, 2017. március 6., hétfő
EP: nem elég transzparensek a gyógyszerkutatások

Magyarhirlap.hu, 2017. március 6., hétfő
A HIPA az idén a magas hozzáadott értéket képviselő projektek vonzására koncentrál

Kamaraonline.hu, 2017. március 6., hétfő
Turcsán Tamás Péter: Mi hiányzik a magyar startup sikerekhez?

Insiderblog.hu, 2017. március 6., hétfő
Milliárdos támogatás alu-innovációra

Euroastra.hu, 2017. március 6., hétfő
Elstartolt a Startup Campus országos startup roadshow

Eduline.hu, 2017. március 6., hétfő
Nagy bajban vannak a magyar kutatók: vége a brit egyetemi karriereknek?
Szerkesztő: dr. Antos László, Munkatárs: Pazsák Zsófia
Design: Visualia Stúdió, Felelős kiadó: Dr. Szabó Gábor
A Hírlevél minden páros hét keddi napján jelenik meg, és aznap internetes portálunkon is olvasható.
Hírlevélszerkesztőség: 1036 Budapest, Lajos u. 103.
tel.: 4303330, e-posta: innovacio@innovacio.hu
A Hírlevélre a www.innovacio.hu c. portálon lehet regisztrálni.