Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2021-09-24
Legjelentősebb támogatók

Audi Hungaria
GE Hungary Zrt.
EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
77 Elektronika Kft.
Ericsson Magyarország Kft.
 
Legjelentősebb támogatók

  Audi Hungaria
www.audi.hu
Az Audi Hungaria alapítása óta az ország egyik legnagyobb exportőrévé és az egyik legnagyobb árbevételű vállalatává fejlődött. Az Audi Hungaria egyúttal a térség legnagyobb munkáltatója - 2017. december 31-én 12 307 munkatársat foglalkoztatott - , valamint az egyik legnagyobb külföldi beruházó Magyarországon.
Az Audi Hungariánál 1994 óta gyártanak motorokat az Audi- és Volkswagen Konszern számára. Azóta a vállalat a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, a munkatársak ez idáig összesen több mint 30 millió motort gyártottak Győrben.

  GE Hungary Zrt.
www.ge.com
A GE sokoldalú technológiai, média és pénzügyi szolgáltató cég, mely a világ legégetőbb problémáira megoldást kínáló termékek és szolgáltatások megalkotásának szenteli magát. A GE három fő üzletága a Healthcare, Industrial és Infrastructure. Jelenleg több mint 100 országban tevékenykedik. Összesen 13 gyárat üzemeltet 11 magyar városban. Emellett három részleg (Healthcare, Lighting, Water) folytat hazánkban kutatás-fejlesztést is. A magyarországi szervezet 1996-ban alakult, azóta több mint 450 projekttel járult hozzá a helyi közösségek életének javításához. Magyarországon több innovatív oktatási program létrejöttét és működését is támogatja.

  EGIS Gyógyszergyár Zrt.
www.egis.hu
1913 óta működik gyógyszergyár a Keresztúri úton, ahol a Dr. Wander cég teremtette meg a kutatás és a gyártás alapjait. A hagyomány és korszerűség szellemében a múlt század elején alapozott épület ma éppúgy szimbóluma az Egis-nek, mint a Bökényföldi úton az elmúlt tíz év alatt a legkorszerűbben felépített kutatóbázis és az ide települt üzemek. Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. - elődvállalatai nyomdokain haladva - 79 éve állít elő kardiovaszkuláris készítményeket, a legnagyobb árbevételt elérő és a piacon legismertebb termékei az elmúlt üzleti évben is ebbe a hatástani csoportba tartoztak.

  77 Elektronika Kft.
www.e77.hu
A 77 Elektronika 1986-ban alakult meg Budapesten, és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga cégfilozófiája, amely innovációra, fejlesztésre épít.
A vállalat elektronikai termékek gyártására alakult, s a gazdasági követelmények következtében gyorsan áttért saját fejlesztésű termékei sorozatgyártására. Ma a vállalat tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik.

  Ericsson Magyarország Kft.
www.ericsson.com/hu
Az Ericsson az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással és szoftverfejlesztéssel rendelkező vállalata. A cég ezt a tevékenységet - amely az Ericsson globális K+F programjának keretén belül zajlik - már közvetlenül a vállalatalapítás után, 1991-ben elkezdte. A jelenleg 930 fős vállalat munkatársai közül 530 fő foglalkozik kutatás-fejlesztéssel.
A magyar távközlési szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként az Ericsson Magyarország Kft. az elmúlt másfél évtizedben sokban hozzájárult a hazai telekommunikációs infrastruktúra fejlesztéséhez is. A vállalat újító, jövőbe tekintő szemléletével elő kívánja segíteni a hazai gazdaság fejlesztését és a modern technológia meghonosításával vonzóvá kívánja tenni a magyar piacot a külföldi befektetők számára.
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA