Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-11-13
Untitled Document
Intel® Business Challenge Europe 2014
Intel® Business Challenge Europe 2012


Végeredmény
Pályázati felhívás
Intel® Business Challenge Europe 2011
NovaTech.com 5.0


Végeredmény
NovaTech.com 4.0


Végeredmény
NovaTech.com 3.0


Végeredmény
NovaTech.com 2.0


Végeredmény
Regionális döntő
NovaTech.com 1.0


Végeredmény
Regionális döntő
Intel® Challenge Europe

Az „Intel® Challenge Europe” c. Innovációs Technológiai Üzleti Terv Versenyt, az USA-beli „Intel Berkeley Technology Entrepreneurship Challenge” program részeként rendezik meg. A verseny célja egyetemista fiatalok és csapattársaik üzleti, innovációs tevékenységének elősegítése; átütő, újszerű technológiák elterjesztése.

A versenyre a következő témakörökkel lehetett nevezni: félvezetők, gyártás, hardware; mobil és wireless; digitális otthon és fogyasztói elektronika; kiskereskedelmi és fogyasztói szoftverek; vállalati szoftverek és IT; energia és áram előállítás; nanotechnológia és biotechnológia.

Az „Intel® Challenge Europe” három lépcsős. Az első fordulóban az üzletiterv-koncepció egyoldalas összefoglalóját kell beküldeni, angolul. A zsűri döntése után a második fordulóba jutottaknak részletes üzleti tervet kell kidolgozniuk. Harmadik lépésben az európai döntőn, elő kell adni, ill. meg kell védeni a tervet az Intel szakértőiből álló zsűri előtt. A versenyzők nyugat-, ill. kelet-európai szekcióban mérik össze tudásukat, két fordulóban. Az első nap a zsűri meghallgatja az összes előadást, és mindkét szekcióból öt csapatot választ ki, melyek a második napon a két díjért (1. hely: 20 000 USD, 2. hely: 10 000 USD) és a kaliforniai döntőért versenyeznek.

Az európai döntő két győztes csapata Berkeley-ben mérheti össze tudását a világ más részeiről érkező versenytársakkal. A világdöntő legjobbjainak a díjazáson kívül, az Intel és egyéb kockázati tőkebefektetők befektetési ajánlatot tesznek.

Az „Intel® Challenge Europe” hazai szakmai partnere a Magyar Innovációs Szövetség. 2006-2010 között, az INTEL Co. támogatásával a Magyar Innovációs Szövetség évente hirdette meg a NOVATech.Com Innovációs Technológiai Üzleti Terv Versenyt, mely az „Intel® Challenge Europe” elődje volt.
További információ:

Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu

NOVATech.Com 4.0 Innovációs Technológiai Üzleti Terv Verseny


Szórólap
(Pdf, 491 KB)
NOVATech.Com 3.0 Innovációs Technológiai Üzleti Terv Verseny


Szórólap
(Pdf, 456 KB)
Készítette: VISUALIA