Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
utolsó frissítés: 2023-03-30
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu

Várható események

Innovációmenedzsment Akadémia tavaszi képzései

Tagszervezetünk, a Glósz és Társa Kft a vállalati gyakorlatban jól hasznosítható képzések formájában vezetik be az érdeklődő szakembereket a vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs projektek világába. A képzési programok résztvevői a vállalati gyakorlatban közvetlenül alkalmazható módszereket sajátítanak el az innovációmenedzsment területéhez kapcsolódóan. Az ötféle szakmai nap egyben, önállóan, vagy szakmai csoportokban is igényelhetők

Képzéseiket azoknak a vállalati szakembereknek ajánlják, akik szeretnék a vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs projektek teljes életciklusát átlátni, a munkakörük ellátásához szükséges tudásukat kiegészíteni, folyamatban lévő kutatás-fejlesztési projektjeiket eredményesen lebonyolítani. Ajánlják továbbá olyan startup cégeknek, akik a sikeresen kifejlesztett, piacképes termékük üzleti hasznosításához szükséges pénzügyi feltételeket tőkebefektetők bevonásával kívánják biztosítani.

További információk és jelentkezés a következő linken.

DMEA (Connecting Digital Health) Business Meetings 2023 nemzetközi üzletember találkozó
A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt, mint az Enterprise Europe Network tagja, szervezésében a DMEA (Connecting Digital Health) Business Meetings 2023 nemzetközi üzletember találkozó kerül megrendezésre, mely idén hibrid formában valósul meg.

A DMEA (Connecting Digital Health) Európa egyik legnagyobb, kifejezetten az egészségügyben alkalmazható IT technológiák kiállítása, melyre 2023. április 25-27 között kerül sor Berlinben. Bővebb információ a kiállításról: https://www.dmea.de/en/
A DMEA kiállítás keretében az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót szervez, mely kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatépítésre, új projektpartnerek felkutatására.

Időpont: 2023. április 18-28 (online)
Időpont: 2023. április 26.(személyes)
Helyszín: Németország, Berlin, Messedamm 22.
Regisztráció: https://dmea2023.b2match.io/

Az üzletember találkozón a részvétel térítésmentes. A német szervezők a személyes üzletember találkozó résztvevői számára ingyenes belépést biztosítanak a kiállításra a B2B napján (2023. április 26.), amennyiben minimum két visszaigazolt tárgyalással rendelkeznek.
Fő területek:
  • Szoftverek kórházak, rehabilitációs klinikák és ápolási otthonok részére
  • IT megoldások egészségügyi intézményeknek, laboratóriumoknak
  • Kommunikációs megoldások
  • Telemedicina, távfelügyelet

Modern Mintaüzem Program

Útjára indult a Modern Mintaüzemek Program, amelynek célja, hogy a vállalkozások működés közben tekinthessék meg a legmodernebb technológiákat. A Modern Mintaüzem Programban a vállalkozások céglátogatásokon vehetnek részt, a program egyedi vállalati konzultációt, tanácsadást, workshopokat biztosít annak érdekében, hogy az érdeklődők megismerhessék a legújabb eljárásokat.

Várják a látogatók, valamint az újonnan csatlakozó mintaüzemek jelentkezését.
Regisztrálni a modem4.hu oldalon lehet.

Forrásteremtés távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni.
Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként követheti a heti élő adásokat, bármikor megnézheti azok felvételeit, tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat.
Ára: 14 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti, és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára: 26 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára: 48 000 Ft, amely tartalmazza az áfát

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő,
- Huszerl József, a Pafi főszerkesztője

Jelentkezni ide kattintva lehet.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu

Projekt-tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni: az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve, lépésről lépésre, saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán.

Kinek ajánlják?
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni. Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként egy korábbi tanfolyam felvételeit láthatja és tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat, három hónapig. A tanulást bármikor elkezdheti.
Ára 6 000 Ft+áfa
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára 16 000 Ft+áfa
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára 38 000 Ft +áfa

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő
- Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
- Huszerl József, a PAfi főszerkesztője

A jelentkezés folyamatos, s az alábbi linken lehetséges.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://tanfolyam.pafi.hu/
Készítette: VISUALIA