Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
utolsó frissítés: 2021-11-25
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu

Várható események

Horizon Hot Topics webinarsorozat

2021. november 15-én a BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (BME FIEK) új webinarsorozatot indít a Horizon Europe keretprogramban való részvétel támogatására. A BME Horizon Hot Topics webinárjain az érdeklődők jobban megismerhetik a keretprogramban is megjelenő új kutatási trendeket és követelményeket, mint például open science, citizen science, társadalmi impakt, és a meghívott vendégektől gyakorlati tanácsokat kapnak ezek alkalmazásához.
Az előadások időpontjai: 2021. november 15., november 22., november 29. és december 6., minden alkalommal 13 órai kezdettel.

További információ és program a következő linken.

SMART3R the BETTER! Fókuszban az S3 hazai megvalósítása

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával, szakmai rendezvényt szervez a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3) megvalósításában érintettek számára.

A rendezvény időpontja: 2021. december 2., (csütörtök), 9.30-12.00 óra

Rendezvény formája: online/részben élőadással, előzetes regisztrációval Webex/Youtube csatornán

Rendezvény kiemelt témái: Az elfogadott S3 részletes bemutatása (a prioritások rendszere, érintett szakterületek stratégiai céljai és S3 kapcsolódásai, stb.), valamint a GINOP Pluszhoz és az NKFI Alaphoz kapcsolódó aktuális pályázati információk összefoglaló jellegű ismertetése.

Rendezvény tervezett menete: plenáris előadások tartása
Kiemelt előadók, akik már visszaigazolták a részvételt: Gulyás Tibor, innovációért felelős helyettes államtitkár (Innovációs és Technológiai Minisztérium), Dobos Balázs, gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár (Innovációs és Technológiai Minisztérium), dr. Solymár Károly Balázs, digitalizációért felelős helyettes államtitkár (Innovációs és Technológiai Minisztérium) Berky Tamás, program menedzser (Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság / Európai Bizottság).

További információ a következő linken.

Modern Mintaüzem Program

Útjára indult a Modern Mintaüzemek Program, amelynek célja, hogy a vállalkozások működés közben tekinthessék meg a legmodernebb technológiákat. A Modern Mintaüzem Programban a vállalkozások céglátogatásokon vehetnek részt, a program egyedi vállalati konzultációt, tanácsadást, workshopokat biztosít annak érdekében, hogy az érdeklődők megismerhessék a legújabb eljárásokat.

Várják a látogatók, valamint az újonnan csatlakozó mintaüzemek jelentkezését.
Regisztrálni a modem4.hu oldalon lehet.

Forrásteremtés távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni.
Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként követheti a heti élő adásokat, bármikor megnézheti azok felvételeit, tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat.
Ára: 14 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti, és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára: 26 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára: 48 000 Ft, amely tartalmazza az áfát

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő,
- Huszerl József, a Pafi főszerkesztője

Jelentkezni ide kattintva lehet.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu

Projekt-tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni: az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve, lépésről lépésre, saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán.

Kinek ajánlják?
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni. Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként egy korábbi tanfolyam felvételeit láthatja és tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat, három hónapig. A tanulást bármikor elkezdheti.
Ára 6 000 Ft+áfa
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára 16 000 Ft+áfa
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára 38 000 Ft +áfa

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő
- Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
- Huszerl József, a PAfi főszerkesztője

A jelentkezés folyamatos, s az alábbi linken lehetséges.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://tanfolyam.pafi.hu/
Készítette: VISUALIA