Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetség Elitmag Kft.

Tevékenység:

Az Elitmag Kft.-t 1991-ben alapította a Magyar Tudományos Akadémia, valamint az akkori martonvásári MTA Mezőgazdasági Kutatóintézet (ma Agártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézet). A megalapítás két fő célja a Martonvásáron hetvenéves múltra visszatekintő szellemi kutatócentrumban nemesített különféle kalászos gabona- és zabfajták kereskedelmi képviseletének biztosítása, erősítése a hazai és a nemzetközi vetőmagpiacon, továbbá a fajtatulajdonost megillető, a martonvásári vetőmagok felhasználása után járó, a kutatások ráfordításait részben fedező licencdíjak folyamatos nyilvántartása és érvényesítése.
Az Elitmag Kft. termékköre az elmúlt 30 évben folyamatosan bővült egyrészt a martonvásári növénynemesítői munka, másrészt a piaci igényekhez igazodó honosítási tevékenység eredményeként. E kettős fejlesztés során a kezdeti búza, árpa, tritikálé, durum és rozs fajták őszi és tavaszi vetésű életformái mellett a zab és tönkölyfajták, valamint az utóbbi években a szárazborsók és a takarmányborsók is szerepelnek a portfólióban.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA