Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 749. RowanHill Global Kft.

Tevékenység:

A RowanHill Global Kft. biztosítja a 2018. május 25-én életbe lépő Európai Parlament és a Tanács által elfogadott 2016/679. számú GDPR rendeletre való felkészülés jogi, folyamatszervezési és informatikai szakértelmet igénylő feladatainak elvégzését a vállalati és az állami szektor résztvevői számára. Vállalja az ügyfél igényeire szabva a teljes körű adatvédelmi helyzetfelmérés és audit elvégzését, GAP elemzés elkészítést, valamint a megfelelés megvalósításával, illetve fenntartásával kapcsolatos szakmai tanácsadást.

A Társaság készíti a Digitális Jólét Program megbízásából a digitális pénzügyi alapcsomag programot, valamint részt vesz Magyarország fintech stratégiájának kidolgozásában.

Banki és biztosítói digitális termékek fejlesztésével, valamint ehhez kapcsolódó üzletfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozik, továbbá a digitális átállás projektekben is közreműködik.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA