Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 745. Nők a Tudományban Egyesület

Tevékenység:

Az Egyesület küldetése, hogy kiegyensúlyozott kutatói-fejlesztői közösség létrehozását szem előtt tartva, folyamatosan népszerűsítse a technológia- szakmákat a középiskolás lányok körében, ezzel biztosítva a mérnöki-informatikai terület utánpótlását. Összességében a szakmai tudáson és képzettségen alapuló esélyegyenlőségi szemlélet elterjedésén dolgoznak - ezt több lépcsőben szeretnénk elérni.

Programsorozataikkal népszerűsítik a tudományos-informatikai területeket, perspektívát mutatnak a pályaválasztás előtt álló fiatal lányoknak, segítik őket a karriertervezésben, a versenyképes tudás megszerzésében. Közösséget építve választott nagyköveteik segítségével folyamatosan figyelemmel kísérik fejlődésüket, céljaikat. Válaszolnak a gazdasági világ kihívásaira (Munkaerőhiány?).
Programjaikkal egyszerre nyújtanak megoldást a technológiai és információ-technológiai cégeknél egyre erőteljesebben mutatkozó munkaerőhiányra, és mozdítják előre az adott területeket érintő munkaerőpiacon a nemek közti esélyegyenlőséget. Mindemellett a partnereiket is arra sarkallják, hogy változtassanak jelenlegi gyakorlatukon, és még inkább vonják be a fiatal lányokat a tudományos- technológiai területekre.

A Nők a Tudományban Egyesület kapcsolatot teremt a tanulás és a reális jövőkép között. A középiskolások és egyetemisták fontos kiaknázatlan potenciált jelentenek az érintett szakterületek számára - őket érik el innovatív pályaorientációs programsorozataikkal, valós karrierlehetőségeket, reális jövőképet kínálva.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA