Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 744. Starschema Kft.

Tevékenység:
A Starchema Kft. a magyarországi adattárház, üzleti intelligencia és Big Data konzultációs piac meghatározó szereplőjeként évről évre egyre több elégedett nemzetközi és magyar ügyfelének biztosítja a vállalati adatvagyonban rejlő információkhoz való hatékony hozzáférést. Számos nagyvállalati és multinacionális ügyfelüknél szerzett tapasztalatuk és piacvezető partnereikkel fenntartott stratégiai kapcsolatok révén biztosítják, hogy az általuk szállított megoldások mindenkor optimális technikai megoldást nyújtsanak a változó üzleti kihívásokra.
Munkatársaik a szűk értelemben vett adattárház és üzleti intelligencia megoldásokon túl olyan kiegészítő üzemeltetési, webfejlesztési, adatabányászati, szövegbányászati, statisztikai, programozási kompetenciákkal rendelkeznek, amelyek mentén lehetőségük nyílik a feladatok teljes körű, költséghatékony megvalósítására.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA