Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 728. Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt.

Tevékenység:

A száz százalékig magyar tulajdonú társaság célja, hogy két évtized tapasztalatait hasznosítva segítsen felmérni, megtervezni és megvalósítani az adott térség számára optimális vízgazdálkodási, környezetvédelmi, területfejlesztési és turisztikai projekteket.
Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Üzletáguk vízgazdálkodással, vízépítéssel kapcsolatos mérnöki tervezési, kivitelezési és menedzsmentfeladatokat végez.
Területfejlesztési és Turisztikai Üzletáguk munkatársainak köszönhetően valósult meg többek között a legnagyobb hazai termálfürdők fejlesztése (Sárvár, Bükfürdő, Hévíz, Hajdúszoboszló), készült el Magyarország egészségturisztikai és ökoturisztikai koncepciója, de sikerre vittek számos település turisztikai célú fejlesztési terveit is.
A megvalósításhoz szükséges pénzügyi hátteret Projektfinanszírozási Üzletáguk teremti meg pályázati források, bankhitel vagy befektető bevonásával.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA