Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 654. GWE BUDAFILTER Kft.

Tevékenység:
A német GWE-csoport társaságai több mint 70 éve szolgálják ki a vevőket a legszélesebb áruválasztékkal. 2007 óta a GWE-csoport cégei a Bauer AG Resources üzletágát képezik. A Resources a környezetvédelem, energia, víz és nyersanyag összes területét lefedi. A GWE csoport - German Water and Energy - azokra a fejlesztésekre, termelésre és nagy értékű termékek forgalmazására összpontosít, amelyek a víz feltárásához, kinyeréséhez valamint szállításához és elosztásához szükségesek. A GWE GmbH az egész világon jelen van, értékesítési hálózatát tovább bővíti.

A GWE Budafilter Kft 2009. május 1.-jén kezdte meg tevékenységét a Fejér megyei Mezőfalva községben lévő telephelyén. A cég PVC csöveket és tekercselt szűrőket gyárt DIN 4925 szabvány szerint. Specialitása a PVC tekercselt szűrők gyártása, amelyben világviszonylatban is piacvezető. Ilyen típusú tekercselt szűrőket más nem gyárt. A GWE Budafilter Kft. azonban importőr is, a német testvércégeknél gyártott termékekkel bővítette termékpalettáját. Olyan új és perspektivikus termékeket is forgalmaz, mint az alternatív energia hasznosításának körébe tartozó geotermikus szonda-rendszerek és tartozékaik, szivattyú-rendszerek, amelyek magukba foglalják a búvárszivattyúktól a szennyvíz átemelő szivattyúkig terjedő teljes skálát.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA