Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 491. TRIGON Elektronika Kft.

A TRIGON Kft. járműelektronikai, járműautomatikai rendszerek, rendszerelemek, komponensek fejlesztésével, gyártásával és műszaki kutatás-fejlesztéssel foglalkozik.
Hajtásvezérlő rendszerei autóbuszok, teherautók, kamionok, vasúti motorkocsik és mozdonyok, valamint különféle speciális harcjárművek fontos komponensei. Több mint 2000 db TRIGON vezérlőrendszerrel ellátott IKARUS autóbusz fut a világ útjain. A buszokba épített motortípusok mindegyikéhez készített szabályzó rendszert. A RÁBÁ-tól a MERCEDES-ig, a DAF-tól a CUMMINS-ig, a RENAULT-tól az IVECO-n át a MAN-ig. A Magyarországon üzemelő összes BZ vasúti motorkocsi TRIGON vezérlőrendszerrel működik.
Új fejezet a cég életében a K+F tevékenység kiszélesítése. Jelenleg együttműködő partnerei között tudhatja a Miskolci Egyetemet, a Bay Zoltán Intézetet, a Norgrent és a Knorr Bremse-t.
További együttműködést épít ki a BME (EJJT), és az MTA SZTAKI -val.
2003-ban megkapta a MEH és a Magyar Menedzserszövetség innovációs különdíját, mint az Észak-Magyarországi Régió leginnovatívabb fejlesztéseket végző vállalata.
Legújabb projektjük, amely mechanikus sebességváltók korszerű távműködtetését oldja meg, az elsők között kapott "INNOCSEKK" támogatást.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA