Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 449. NOVINEX Innováció- és Kutatás-hasznosító Iroda

A NOVINEX Kft. azzal a céllal alakult, hogy egy széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező innovációs- és kutatás-hasznosítási iroda jöjjön létre, amely elősegíti az innovatív magyar kutatási eredmények hasznosulását, piacképes termékké való továbbfejlesztését és a nemzetközi piacra való bevezetését. A társaság épít a magyar kormány és az Európai Unió által támogatott kutatás-fejlesztési projektek révén létrejött eredményekre és partneri viszonyban segíti a hazai kutató csoportok - prototípus kifejlesztését követő - tevékenységét.

Ezen célok érdekében a NOVINEX Kft. segítséget nyújt ügyfelei részére további kutatás-fejlesztési, illetve hasznosító partnerek keresésében; üzleti tervek előkészítésében; kutatási eredmények iparjogvédelmében; a kifejlesztett termékek továbbfejlesztéséhez befektetők keresésében; valamint a késztermékek nemzetközi piacra történő bevezetésében.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA