Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2018-10-15
 
FELHÍVÁS TELJES KÖRŰ TISZTÚJÍTÁSRA
(MISZ TAGSZERVEZETEK SZÁMÁRA)


A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2019. első negyedévére tervezi tisztújító közgyűlését. A MISZ elnöksége a teljes körű tisztújítás előkészítésre, az alapszabály értelmében, jelölőbizottságot kért fel, melynek tagjai:
elnök:
- dr. Pakucs János,
tiszteletbeli elnök (tel: 30/9620062),
tagok:
- Budavári László, nyugat-dunántúli regionális igazgató (tel: 20/955-7370),
- Györgyi János, ügyvezető igazgató (tel: 30/5195621),
- Dr. Ormos Pál, kutató professzor (tel: 30/9989423).

Figyelembe véve az innováció megváltozott kormányzati szerepét is, kérjük, tegyenek személyi javaslatot, ill. nyújtsanak be pályázatot az egyes tisztségek betöltésére, így közvetlenül is tudják képviselni innovációs szakterületüket, közvetlenül tudnak hatást gyakorolni szövetségünk tevékenységére, és közvetve a hazai innovációs terület munkájára. Jelölt az lehet, aki tagszervezetünk vezetője vagy a vezető által javasolt, a szervezetnél dolgozó, lehetőleg vezető beosztású személy.

A MISZ különböző tisztségeire
 • elnök /1 fő/
 • ált. elnökhelyettes /1 fő/
 • alelnökök /6 fő /
 • elnökségi tagok /6 fő /
 • FB-tag /4 fő /
 • választmányi tag /30 fő/
  egy motivációs levélben kell jelentkezni, ill. pályázni. Az egyes tisztségekre vonatkozó információ az egységes szerkezetű alapszabályban és SZMSZ-ben található (itt).

  A jelentkezésben, ill. a pályázatban meg kell határozni a tisztséget, és max. egy oldalban (a választmányi tagság kivételével) két kérdésben kell konkrétan nyilatkozni, a Kormányzati struktúrához illeszkedő új stratégia alapján:
 • a jelölt mit tart a Szövetség legfontosabb feladatának, céljának?
 • személyesen mit tud, ill. mit vállalna a célok megvalósítása érdekében?
 • Egy személyt több tisztségre is jelentkezhet.

  A jelentkezést a MISZ titkárságára "PÁLYÁZAT" jelzéssel kell elküldeni e-mailben (tisztujitas@innovacio.hu), vagy zárt borítékban (cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.) 2018. november 30-ig.

  A tagszervezeti jelölések után - a pályázókkal történő előzetes egyeztetést követően - a végleges jelöltlistát a jelölőbizottság állítja össze, és terjeszti a közgyűlés elé.
  A jelölőbizottság elnökét, ill. tagjait a Szövetség minden tagintézményének képviselője természetesen közvetlenül is megkeresheti.

  Budapest, 2018. okt. 16.

  Dr. Pakucs János
  jelölőbizottsági elnök
  Magyar Innovációs Szövetség

  Székhely és levelezési cím:
  1036 Budapest,
  Lajos utca 103.

  tel.: (061) 430 3330
  innovacio@innovacio.hu
  www.innovacio.hu

  Készítette: VISUALIA