Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2021-09-28
Legjelentősebb támogatók

Audi Hungaria
B. Braun Medical Kft.
Tungsram Operation Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
Magyar Suzuki Zrt.
Ericsson Magyarország Kft.
EGIS Gyógyszergyár Zrt.
77 Elektronika Kft.
 
Legjelentősebb támogatók

  Audi Hungaria
www.audi.hu
Az Audi Hungaria alapítása óta az ország egyik legnagyobb exportőrévé és az egyik legnagyobb árbevételű vállalatává fejlődött. Az Audi Hungaria egyúttal a térség legnagyobb munkáltatója - 2017. december 31-én 12 307 munkatársat foglalkoztatott - , valamint az egyik legnagyobb külföldi beruházó Magyarországon.
Az Audi Hungariánál 1994 óta gyártanak motorokat az Audi- és Volkswagen Konszern számára. Azóta a vállalat a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, a munkatársak ez idáig összesen több mint 30 millió motort gyártottak Győrben.

  B. Braun Medical Kft.
www.bbraun.hu
A német tulajdonban lévő B. Braun-cégcsoport már több mint 25 éve vállal tekintélyes szerepet a hazai egészségügyi ellátórendszer valamennyi területén, úgymint orvosieszköz-gyártás, orvosiszoftver-fejlesztés, értékesítés és vesebeteg-ellátás. A vállalatcsoportot Magyarországon a B. Braun Medical Kft., a B. Braun Avitum Hungary Zrt. és a B. Braun Trading Kft. képviseli. A három cég hazánkban közel 2000 munkatárs számára jelent biztos és kiszámítható munkahelyet. A cégcsoport 33 milliárd forintos éves árbevételével a magyarországi egészségügyi piac egyik legnagyobb szereplője.

  Tungsram Operations Kft.
lighting.tungsram.com
A General Electric világítástechnikai üzletágát átvéve a Tungsram egyszerre élesztette fel és vitte tovább a patinás magyar márka több mint 120 éves örökségét. A cég rendelkezésére áll egy 28 országot lefedő értékesítési hálózat is, ügyfélköre pedig 95 országra terjed ki, többek között olyan cégeket is maga között tudva, mint pl. a Bosch, a Valeo, a Walmart, az Automotive Lighting stb.. A Tungsram széles termékpalettáján megtalálhatók beltéri (pl.: LED lámpák, izzók, világítástechnikai rendszerek) és kültéri világítástechnikai megoldások (pl.: közúti, alagút-, és díszvilágítás), továbbá a hagyományos lámpák egyes típusai, illetve a világítástechnikai vezérlők és transzformátorok.

  Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
www.gedeonrichter.com
A Richter Nyrt. magyarországi központú, innovációra épülő, specializált multinacionális gyógyszercég. A magyar irányítású Richter tevékenysége vertikálisan integrált: gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel, valamint marketinggel foglalkozik. A cég küldetése, hogy az egészség megőrzését és az életminőség javítását szolgálja, többek között olyan magas hozzáadott értékű, originális és bioszimiláris termékek piacra vitelével, melyeknek a fejlesztésében és előállításában speciális tudása van. Mára a Richter Gedeon Nyrt. 1.200 főt meghaladó kutató-fejlesztő bázissal a középkelet-európai térség legjelentősebb gyógyszeripari K+F központjává fejlődött.

  Magyar Suzuki Zrt.
www.suzuki.hu
A Magyar Suzuki Zrt. a 2019-es adatok alapján az ország 7. legnagyobb árbevételű cége volt. A Magyar Suzuki Zrt. hajómotoros üzletága az eladott motorok darabszámát az utóbbi három évben megduplázta. A Magyar Suzuki motoros üzletágának piaci részesedése 2020-ban meghaladta a 11 százalékot. 2019. április 1-jével a Magyar Suzuki lett a Suzuki-csoport európai pótalkatrész- és kiegészítőtartozék-bázisa. A 6480 négyzetméteres, nagymértékben automatizált ellátóközpontból átlagosan heti 125 kamion alkatrészt és pótalkatrészt indítanak útnak öt kontinens 120 országába.

  Ericsson Magyarország Kft.
www.ericsson.com/hu
Az Ericsson az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással és szoftverfejlesztéssel rendelkező vállalata. A cég ezt a tevékenységet - amely az Ericsson globális K+F programjának keretén belül zajlik - már közvetlenül a vállalatalapítás után, 1991-ben elkezdte. A jelenleg 930 fős vállalat munkatársai közül 530 fő foglalkozik kutatás-fejlesztéssel.
A magyar távközlési szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként az Ericsson Magyarország Kft. az elmúlt másfél évtizedben sokban hozzájárult a hazai telekommunikációs infrastruktúra fejlesztéséhez is. A vállalat újító, jövőbe tekintő szemléletével elő kívánja segíteni a hazai gazdaság fejlesztését és a modern technológia meghonosításával vonzóvá kívánja tenni a magyar piacot a külföldi befektetők számára.

  EGIS Gyógyszergyár Zrt.
www.egis.hu
1913 óta működik gyógyszergyár a Keresztúri úton, ahol a Dr. Wander cég teremtette meg a kutatás és a gyártás alapjait. A hagyomány és korszerűség szellemében a múlt század elején alapozott épület ma éppúgy szimbóluma az Egis-nek, mint a Bökényföldi úton az elmúlt tíz év alatt a legkorszerűbben felépített kutatóbázis és az ide települt üzemek. Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. - elődvállalatai nyomdokain haladva - 79 éve állít elő kardiovaszkuláris készítményeket, a legnagyobb árbevételt elérő és a piacon legismertebb termékei az elmúlt üzleti évben is ebbe a hatástani csoportba tartoztak.

  77 Elektronika Kft.
www.e77.hu
A 77 Elektronika 1986-ban alakult meg Budapesten, és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga cégfilozófiája, amely innovációra, fejlesztésre épít.
A vállalat elektronikai termékek gyártására alakult, s a gazdasági követelmények következtében gyorsan áttért saját fejlesztésű termékei sorozatgyártására. Ma a vállalat tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik.
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA