Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-07-04
Legjelentősebb támogatók

Magyar Telekom Nyrt.
GE Hungary Zrt.
EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
77 Elektronika Kft.
Ericsson Magyarország Kft.
SIEMENS Zrt.
Innomed Medical Zrt.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
Intel
 
Legjelentősebb támogatók

  Magyar Telekom Nyrt.
www.magyartelekom.hu
2005. május 6-tól a Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Nyrt., és a cégcsoport egyes üzletágai felveszik a nemzetközi T-márkákat: T-Com (korábban Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletág), T-Online (korábban Axelero), T-Mobile, T-Systems (korábban Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág), T-Kábel (korábban MatávkábelTV). A márkaváltás új lendületet ad a Csoport minden tagjának a termékfejlesztésben és az ügyfélkiszolgálásban.
A T-márka a legkorszerűbb távközlési szolgáltatásokat és
a csúcsminőséget jelképezi mindazokon a piacokon, ahol a T-márka képviselői jelen vannak.

  GE Hungary Zrt.
www.ge.com
A GE sokoldalú technológiai, média és pénzügyi szolgáltató cég, mely a világ legégetőbb problémáira megoldást kínáló termékek és szolgáltatások megalkotásának szenteli magát. A GE három fő üzletága a Healthcare, Industrial és Infrastructure. Jelenleg több mint 100 országban tevékenykedik. Összesen 13 gyárat üzemeltet 11 magyar városban. Emellett három részleg (Healthcare, Lighting, Water) folytat hazánkban kutatás-fejlesztést is. A magyarországi szervezet 1996-ban alakult, azóta több mint 450 projekttel járult hozzá a helyi közösségek életének javításához. Magyarországon több innovatív oktatási program létrejöttét és működését is támogatja.

  EGIS Gyógyszergyár Zrt.
www.egis.hu
1913 óta működik gyógyszergyár a Keresztúri úton, ahol a Dr. Wander cég teremtette meg a kutatás és a gyártás alapjait. A hagyomány és korszerűség szellemében a múlt század elején alapozott épület ma éppúgy szimbóluma az Egis-nek, mint a Bökényföldi úton az elmúlt tíz év alatt a legkorszerűbben felépített kutatóbázis és az ide települt üzemek. Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. - elődvállalatai nyomdokain haladva - 79 éve állít elő kardiovaszkuláris készítményeket, a legnagyobb árbevételt elérő és a piacon legismertebb termékei az elmúlt üzleti évben is ebbe a hatástani csoportba tartoztak.

  Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
www.richter.hu
A Richter Gedeon Nyrt., melyet 1901-ben alapítottak, egyaránt foglalkozik humán gyógyszerek, aktív anyagok és segédanyagok kutatásával, kifejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékeik számtalan terápiás területet felölelnek, különösen nagy hangsúlyt kapnak azonban a következő területek fejlesztései és a gyártás: központi idegrendszer gyógyszerei, antiulcus reagensek, kardiovaszkuláris, gyomor- és bélrendszeri készítmények, valamint orális fogamzásgátló tabletták. A Richter Gedeon Nyrt. az elmúlt 50 év során tíz saját terméket vezetett be a piacra.

  77 Elektronika Kft.
www.e77.hu
A 77 Elektronika 1986-ban alakult meg Budapesten, és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga cégfilozófiája, amely innovációra, fejlesztésre épít.
A vállalat elektronikai termékek gyártására alakult, s a gazdasági követelmények következtében gyorsan áttért saját fejlesztésű termékei sorozatgyártására. Ma a vállalat tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik.

  Ericsson Magyarország Kft.
www.ericsson.com/hu
Az Ericsson az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással és szoftverfejlesztéssel rendelkező vállalata. A cég ezt a tevékenységet - amely az Ericsson globális K+F programjának keretén belül zajlik - már közvetlenül a vállalatalapítás után, 1991-ben elkezdte. A jelenleg 930 fős vállalat munkatársai közül 530 fő foglalkozik kutatás-fejlesztéssel.
A magyar távközlési szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként az Ericsson Magyarország Kft. az elmúlt másfél évtizedben sokban hozzájárult a hazai telekommunikációs infrastruktúra fejlesztéséhez is. A vállalat újító, jövőbe tekintő szemléletével elő kívánja segíteni a hazai gazdaság fejlesztését és a modern technológia meghonosításával vonzóvá kívánja tenni a magyar piacot a külföldi befektetők számára.

  SIEMENS Zrt.
www.siemens.hu
A Siemens Zrt. név az egész világon ugyanazokat jelenti: innováció, ügyfélközpontúság, versenyképesség. Egyik fő erősségük - különösen gazdaságilag nehéz időkben - a termékek, szolgáltatások és megoldások egyedülállóan széles választékából adódik, melynek révén tartós vevői sikereket alapoznak meg. A világ 190 országában több mint 400 000 - Magyarországon több mint 2000 - munkatárs dolgozik a társaságnál.

  Innomed Medical Zrt.
www.innomed.hu
Az Innomed Medical Orvostechnikai Fejlesztő és Gyártó Zártkörű Részvénytársaság 1989-ben alakult. A budapesti székhellyel és esztergomi gyárral együtt összesen közel 150 főt foglalkoztat.
Kardiológiai diagnosztikai készülékeikkel a különböző szakma-specifikus igényekhez is kiválóan igazodva, jelentős hazai és külföldi (több mint 100 ország) piaci sikereket értek el az elmúlt évek során. Kardiológiai vonaluk mellett jelentős fejlődésen ment keresztül radiológiai termékkörük is. 1994-től saját fejlesztésű komplett nagyfrekvenciás röntgengenerátorral jelentek meg és azóta is jelen vannak a piacon.

  MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
www.atomeromu.hu
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a magyar villamosenergia-ipar legnagyobb termelő egysége, hazánk egyetlen atomerőműve, amely egymaga gondoskodik az ország villamosenergia-termelésének több mint 45%-ról. Az atomerőmű üzemelése biztonságos, gazdaságos és környezetkímélő. Az Európai Unió által elrendelt Célzott Biztonsági Felülvizsgálat zárójelentésének független felülvizsgálata bizonyította: a Paksi Atomerőmű biztonsági szempontból Európa egyik legjobban megfelelt erőműve. A Paksi Atomerőmű az ország leggazdaságosabban termelő erőműve: 1 kWh villamos energiát 12,28 forintért állít elő.
Az atomerőmű az egyéb villamos erőművekkel összehasonlítva a legtisztább villamosenergia-termelő, nem bocsát ki szén-dioxidot, ezzel évente 2 millió ember oxigénszükségletét takarítja meg, ami megegyezik a magyar erdők évi oxigéntermelésével.
Az atomerőmű az ország ellátásbiztonságának meghatározó eleme: két évre elegendő üzemanyagkészlettel rendelkezik, az ország villamosenergia-termelésének több mint 45%-a tehát két évre előre biztosított. A Paksi Atomerőmű mintegy ötezer ember számára biztosít munkát, ezáltal tízezres nagyságrendű azok száma, akiknek hosszú távú, kiszámítható megélhetést biztosít a létesítmény működése. MVM Paksi Atomerőmű Zrt. - Életünk része, jövőnk energiája.

  Intel
www.intel.com
Az Intel, az árbevétele alapján, a világ legnagyobb félvezető chip gyártója. A vállalat korszerű digitális technológiákat fejleszt, elsősorban integrált áramköröket olyan iparágak számára, mint például a számítástechnika és a kommunikáció. Az Intel olyan megoldásokat fejleszt, amelyek átformálják, ahogyan az emberek élnek, dolgoznak, kommunikálnak és játszanak. Az Intel hagyománya az innováció folytatása, hogy kihívást jelentsen a status quo és vezesse a világot a következő lépés felfedezésére. Az Intel továbbra is lehetővé teszi és felgyorsítja a digitális forradalmat, piacvezető technológiákat szállít, erősíti az ipar és az új szabványok bevezetését.
Az Intel Science Talent Search (Intel STS) és az Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) folyamán - mindkettő a Society for Science & the Public programja - a világ minden tájáról több mint 6 millió középiskolai diák versenyez többmilliós dollár értékű nyereményekért és ösztöndíjakért minden évben, miközben értékes kutatási képességeket szereznek.
Az egyetemi szférában, az Intel Üzleti Terv Verseny a világ minden tájáról szólít meg hallgatókat, hogy adjanak be terveket, technológiai ötletek üzleti lehetőségekké történő alakítására. Az 2011-es Intel világdöntőn 100 000 $ pénzdíjat osztottak ki, ill. értékes Szilícium-völgyi tapasztalatokat lehetett szerezni.
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA