Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2018-08-29
Legjelentősebb támogatók

MOL Nyrt.
Audi Hungaria
Vodafone Csoport
Magyar Telekom Nyrt.
GE Hungary Zrt.
EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
77 Elektronika Kft.
Ericsson Magyarország Kft.
Intel
 
Legjelentősebb támogatók

  MOL
www.mol.hu
A több mint 40 országban jelenlévő, és közel 27 000 munkatársat foglalkoztató MOL-csoport Kelet- Közép Európa egyik vezető, nemzetközi független olaj- és gázipari vállalata. A MOL- csoport fő tagjai: Magyarországon a MOL Magyarország, Szlovákiában a Slovnaft, Horvátországban az INA, melyek mindegyike a régió kiemelkedő vállalata. A MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, Magyarország és a Kelet-Közép Európa gazdaságának meghatározó szereplője, tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. Budapesttől mintegy 20 kilométerre, Százhalombattán található finomítója évente 1,2 millió tonna benzint és 3,5 millió tonna gázolajat gyárt. 460 MOL töltőállomás üzemel az országban, melyek közül 100-ban található a MOL Fresh Corner kávézó is. A MOL Magyarország jelen van a műanyag-feldolgozó iparágban is. A kelet-magyarországi Tiszaújvárosban található MOL Petrolkémia több mint négy évtizede állít elő versenyképes minőségű alapanyagokat és vezető helyet foglal el a régió petrolkémiai iparában. 2013-ban vezették be a Budapesten a MOL Bubi közösségi kerékpárt, majd 2018-ban a MOL Limo közösségi autó szolgáltatást.

  Audi Hungaria
www.audi.hu
Az Audi Hungaria alapítása óta az ország egyik legnagyobb exportőrévé és az egyik legnagyobb árbevételű vállalatává fejlődött. Az Audi Hungaria egyúttal a térség legnagyobb munkáltatója - 2017. december 31-én 12 307 munkatársat foglalkoztatott - , valamint az egyik legnagyobb külföldi beruházó Magyarországon.
Az Audi Hungariánál 1994 óta gyártanak motorokat az Audi- és Volkswagen Konszern számára. Azóta a vállalat a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, a munkatársak ez idáig összesen több mint 30 millió motort gyártottak Győrben.


  Vodafone Csoport
www.vodafone.com
A Vodafone Csoport a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatójaként széleskörű szolgáltatásokat nyújt, beleértve hang-, üzenet-, adat- és vezetékes kommunikációt. A Vodafone 25 országban van jelen mobilszolgáltatásaival, és további 46-ban rendelkezik partnerhálózattal, valamint 18 piacon kínál vezetékes szolgáltatásokat. 2017. december 31-ei állapot szerint a Vodafone 529.1 millió mobil-, illetve 19.3 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik. További információk a www.vodafone.com oldalon találhatók.

  Magyar Telekom Nyrt.
www.magyartelekom.hu
2005. május 6-tól a Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Nyrt., és a cégcsoport egyes üzletágai felveszik a nemzetközi T-márkákat: T-Com (korábban Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletág), T-Online (korábban Axelero), T-Mobile, T-Systems (korábban Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág), T-Kábel (korábban MatávkábelTV). A márkaváltás új lendületet ad a Csoport minden tagjának a termékfejlesztésben és az ügyfélkiszolgálásban.
A T-márka a legkorszerűbb távközlési szolgáltatásokat és
a csúcsminőséget jelképezi mindazokon a piacokon, ahol a T-márka képviselői jelen vannak.

  GE Hungary Zrt.
www.ge.com
A GE sokoldalú technológiai, média és pénzügyi szolgáltató cég, mely a világ legégetőbb problémáira megoldást kínáló termékek és szolgáltatások megalkotásának szenteli magát. A GE három fő üzletága a Healthcare, Industrial és Infrastructure. Jelenleg több mint 100 országban tevékenykedik. Összesen 13 gyárat üzemeltet 11 magyar városban. Emellett három részleg (Healthcare, Lighting, Water) folytat hazánkban kutatás-fejlesztést is. A magyarországi szervezet 1996-ban alakult, azóta több mint 450 projekttel járult hozzá a helyi közösségek életének javításához. Magyarországon több innovatív oktatási program létrejöttét és működését is támogatja.

  EGIS Gyógyszergyár Zrt.
www.egis.hu
1913 óta működik gyógyszergyár a Keresztúri úton, ahol a Dr. Wander cég teremtette meg a kutatás és a gyártás alapjait. A hagyomány és korszerűség szellemében a múlt század elején alapozott épület ma éppúgy szimbóluma az Egis-nek, mint a Bökényföldi úton az elmúlt tíz év alatt a legkorszerűbben felépített kutatóbázis és az ide települt üzemek. Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. - elődvállalatai nyomdokain haladva - 79 éve állít elő kardiovaszkuláris készítményeket, a legnagyobb árbevételt elérő és a piacon legismertebb termékei az elmúlt üzleti évben is ebbe a hatástani csoportba tartoztak.

  77 Elektronika Kft.
www.e77.hu
A 77 Elektronika 1986-ban alakult meg Budapesten, és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga cégfilozófiája, amely innovációra, fejlesztésre épít.
A vállalat elektronikai termékek gyártására alakult, s a gazdasági követelmények következtében gyorsan áttért saját fejlesztésű termékei sorozatgyártására. Ma a vállalat tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik.

  Ericsson Magyarország Kft.
www.ericsson.com/hu
Az Ericsson az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással és szoftverfejlesztéssel rendelkező vállalata. A cég ezt a tevékenységet - amely az Ericsson globális K+F programjának keretén belül zajlik - már közvetlenül a vállalatalapítás után, 1991-ben elkezdte. A jelenleg 930 fős vállalat munkatársai közül 530 fő foglalkozik kutatás-fejlesztéssel.
A magyar távközlési szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként az Ericsson Magyarország Kft. az elmúlt másfél évtizedben sokban hozzájárult a hazai telekommunikációs infrastruktúra fejlesztéséhez is. A vállalat újító, jövőbe tekintő szemléletével elő kívánja segíteni a hazai gazdaság fejlesztését és a modern technológia meghonosításával vonzóvá kívánja tenni a magyar piacot a külföldi befektetők számára.

  Intel
www.intel.com
Az Intel, az árbevétele alapján, a világ legnagyobb félvezető chip gyártója. A vállalat korszerű digitális technológiákat fejleszt, elsősorban integrált áramköröket olyan iparágak számára, mint például a számítástechnika és a kommunikáció. Az Intel olyan megoldásokat fejleszt, amelyek átformálják, ahogyan az emberek élnek, dolgoznak, kommunikálnak és játszanak. Az Intel hagyománya az innováció folytatása, hogy kihívást jelentsen a status quo és vezesse a világot a következő lépés felfedezésére. Az Intel továbbra is lehetővé teszi és felgyorsítja a digitális forradalmat, piacvezető technológiákat szállít, erősíti az ipar és az új szabványok bevezetését.
Az Intel Science Talent Search (Intel STS) és az Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) folyamán - mindkettő a Society for Science & the Public programja - a világ minden tájáról több mint 6 millió középiskolai diák versenyez többmilliós dollár értékű nyereményekért és ösztöndíjakért minden évben, miközben értékes kutatási képességeket szereznek.
Az egyetemi szférában, az Intel Üzleti Terv Verseny a világ minden tájáról szólít meg hallgatókat, hogy adjanak be terveket, technológiai ötletek üzleti lehetőségekké történő alakítására. Az 2011-es Intel világdöntőn 100 000 $ pénzdíjat osztottak ki, ill. értékes Szilícium-völgyi tapasztalatokat lehetett szerezni.
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA