Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2013-09-26
Untitled Document
Innoforum 2007


Résztvevők
Innoforum 2006


Résztvevők
Innoforum 2005


Résztvevők
Innoforum 2004


Résztvevők
Innoforum 2003


Résztvevők
Innoforum 2002


Résztvevők
Innoforum 2001


Résztvevők
Innoforum   INNOFoRUM 2001
IX. Hazai Szellemi Termék Börze résztvevői

Aluplan Fejlesztési és Kereskedelmi Bt.
1112 Budapest, Oroszvég lejtő 16.
tel.: 20/9623-718, 248-2700, fax: 248-2709

Felkínált téma:
Ipax-malmok, az energetikus őrlés újabb alkalmazásai
Az ún. IPAX keverőmalmok nagy energiájú és hatékonyságú, hideg hengerlő, nyíró deformációval vékonyítják, illetve aprítják az örlendő anyag szemcséit. Az IPAX-malmok új konstrukciós elemei lehetővé teszik:
az őrlés közben extrém mértékben változó konzisztenciájú anyagok hatékony őrlését is,
az őrlemény-szemcseméret, és az őrlőtérben lejátszódó kémiai folyamatok optimalizálását,
az őrlési ciklusidő, energia felhasználás és környezet terhelés minimalizálását.
Alkalmazás: az IPAX-malmok egyaránt alkalmasak akár rideg, akár deformálható alapanyagok, száraz vagy nedves őrlésére, egyenletes, tetszőleges szemcseméretű porok, zagyok, masszák, paszták előállítására. Alkalmazási példák: műanyagipar, festékipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar, gyógyszeripar, porkohászat. Néhány előny:
60-70% elektromos energia megtakarítás
25%-kal növelt alapanyag felhasználás
80%-kal kisebb környezeti emisszió
Aprítógépgyár Rt.
5100 Jászberény, Sportpálya u. 1.
tel.: 57/412-355/200, fax: 57/412-182

Felkínált téma:
RT-100 FM félmobil, RT-100 mobil törőberendezések
Különféle építmények bontásából keletkező törmelékek újrahasznosítását teszik lehetővé. A megfelelő szétválasztási és törési technológiák alkalmazásával
másodlagos nyersanyagok nyerhetők és
részben megoldhatók a hulladék-elhelyezési gondok.

Alapvetően az alábbi anyagok törésére szolgálnak:
útfelbontásból származó aszfalt;
épületbontási anyagok (pl. tégla, cserép), bontott beton stb.
A feldolgozott anyag felhasználható útépítésnél kopóréteg alatti pályaszerkezetekhez, kerékpárutakhoz, parkolók építéséhez, beton-adalékanyagként stb. Alkalmas a berendezés továbbá a kőbányászat hagyományos törési feladatainak megoldására is. A törőberendezések közúton vagy konténerszerűen szállíthatók, így a hulladékot a keletkezés, illetve az újrafelhasználás helyén képesek feldolgozni.

Tárcsás hulladékaprító gépek
Különféle hulladék anyagok (pl. kisebb kötegekben lévő papír és műanyag zsákok, rácsszemét, dobozokba beszáradt festékek és oldószerek, műanyag- és lemezkannák, személygépkocsi gumiköpenyei stb.) aprítására és homogenizálására szolgál. A járművek gumiköpenyének teljes feldolgozására komplett technológiai sort kínálunk különböző újrahasznosítási igényeknek megfelelően.

Szőlőfeldolgozás. "NAUVIN" Univerzális léleválasztó-ülepítő-szőlősajtó blokk
A korszerű szőlőfeldolgozó technológiai rendszerhez tartozó, önálló egységként is telepíthető technológiai blokk felül elhelyezett hengeres léelválasztóból, továbbá célszerűen ez alá szerelt hidrociklonos ülepítő tartályból és szőlőprésből áll. A létartalom nagy része mechanikus beavatkozás nékül az önszűrőhatás érvényesülésével különválik, és az ülepítő-tartályba folyik, ahonnan szivattyúval a további műveletekhez elszállítható.
Autópanzió Kft.
1027 Budapest, Csapláros u. 15.
tel.: 316-7800, fax: 316-7800

Felkínált téma:
Többcélú oszlop, kutya WC közterületre
Parkolósávba épített többcélú oszlop, elsősorban kutya WC céljára, mely a kutya ösztönlény voltán alapul és nem igényli a kutya sétáltatójának aktív közreműködését. Alkalmazásával a környező szilárd burkolatok tisztábbá válnak.
Bujtás Péter
1173 Budapest, Pesti út 57.
tel.: 30/3544-588

Felkínált téma:
3D Led-fényújság
A készülék egy saját fejlesztésű, saját ötleten alapuló újfajta megjelenítő eszköz. Elsősorban látványos reklámozásra használható, mert látványosabb az eddigi fényújságoknál. Jelenleg még csak egy demót játszik le 3D-ben, de a jövőben számítógépről programozható lesz.
Gimpl-1942 Bt.
2510 Dorog, Sándor u. 10.
tel.: 334-42343, 30/905-0554, fax: 33/442-343

Felkínált téma:
"Miskolci" tisztító-drótkorong
A teljesen új, eddig nem gyártott termék egy 180mm x 20mm x 13mm átmérő méretű, sodrott rezezett acéldrót felhasználásával készült tisztító-drótkorong, mely se nem túl erős, se nem túl gyenge, és az acéldrótnál jóval nagyobb élettartamú. A termék alapanyagait (sodrott drót, acél) hulladék anyagok alkotják. A használat során a sodrott drót elemi szálaira bomlik, így egyre nagyobb csiszolófelület keletkezik, kiváló tisztítóhatású.
Innostart NÜIK Alapítvány
1116 Budapest, Fehérvári út 130.
tel.: 20/921-8528, fax: 382-1510

Felkínált téma:
Inverzüzemű elektrosztatikus levegőtisztító-készülék
A 25 m3/ó teljesítményű, új elven működő, zajtalan mozgó alkatrész nélküli készüléket a lakossági felhasználás mellett elsősorban nehéz levegőjű helyiségek szagtalanítására, közösségi helyiségek légszűrésére ajánlják. A kis fogyasztású, karbantartást gyakorlatilag nem igénylő készüléknek baktérium és vírusölő, valamint szagtalanító hatása van, ezért várhatóan jól alkalmazható kórházakban és laboratóriumokban is.

Kullancseltávolító kanál
A kullancseltávolító kanál egy új, eldobható, egyszer használatos eszköz, amelynek alkalmazásával a kullancsot irritáció nélkül lehet eltávolítani a bőrből. Az egyszerű kialakítású, szabadalmaztatott eszköz mint egy meggymag-kinyomó préseli ki az élősdit az áldozata bőréből.

Gézengúz gömb
A szabadalmaztatott gézengúz gömb jól alkalmazható a mozgássérült gyerekek rehabilitációjában, mert az egyensúlyszerven keresztül stimulálható legjobban a központi idegrendszer. A gömb két félgömbből áll, amelyeket különböző kiegészítőkkel külön is jól lehet alkalmazni a gyakorlatok során.
Innotech Kft.
1119 Budapest, Andor u. 60.
tel.: 208-4630, fax: 208-4636

A kft. sikeresen működő irodabútorház. Tevékenysége megfelel az elvárásoknak, amelyeket a nemzetközi szervezetek (International Association of Sciencs Parks, Arbeitsgemeinschaft Deutscher Technologie und Gründungscentern) tagjaival szemben támasztanak. A BME-vel, mint legfőbb alapítójával kapcsolatai sokrétűek és szorosak. A kialakított gyakorlat egy speciális "kerítés nélküli" innovációs park, amelyben az egyetemi oktatók az INNOTECH kft-t saját cégüknek tekintik, miközben napi munkájukat az egyetemen végzik. A fejlesztői inkubátorba várják mindazokat, akik K+F eredményük gyakorlati hasznosításához - piackutatáshoz, gyártáshoz, értékesítéshez - támogatót keresnek.
Innotrade Lízing Rt.
1012 Budapest, Márvány u. 17.
tel.: 213-6766, fax: 214-9515

Felkínált téma:
Lízing-finanszírozás szervezés
Szennyvíztisztító és csatornahálózat fejlesztési projektek
Személy- és haszongépjárművek
Gépek, berendezések
Ingatlanok
Energiaracionalizálás teljes projektmenedzseléssel
ITDH Euro Info Központ
1051 Budapest, Dorottya u. 4.
tel.: 318-1712, fax: 318-6198

Az ITDH Euro Info Központja (ITDH-EIC) a kis- és középvállalkozások felkészítését szolgálja az EU-csatlakozásra. A vállalkozók információt szerezhetnek az Európai Unió egységes belső piacának vállalatalapítással és munkavállalással kapcsolatos jogszabályairól, a termékükre vagy szolgáltatásukra vonatkozó uniós előírásokról, az áruk és szolgáltatások mozgásával kapcsolatos szabályozásról, az EU-s programokban való részvétel lehetőségéről és annak feltételeiről, valamint a rendelkezésre álló támogatási és finanszírozási forrásokról és az aktuális tenderekről. A Központban működő Üzleti Partnerközvetítő rendszer igény-bevételével a vállalkozóknak egy dinamikus nemzetközi hálózat elektronikus csatornáját kihasználva alakíthatják hosszú távú üzleti kapcsolataikat. Az euro info központok hálózatát az Európai Bizottság 1987-ben hozta létre. Jelenleg közel 300 euro info központ működik Európa 24 országában, melyek első számú információs pontként szolgálnak a kis- és középvállalkozások és az EU Bizottság Vállalkozási Főigazgatósága között.
Játék-Tanszer Stúdió
1037 Budapest, Mátyáshegyi u. 22.
tel.: 20/462-3835, fax: 353-0317

Felkínált téma:
Házilag is előllítható logikai taneszközök
Öt év óta jelennek meg az ABACUS c. folyóirat Barkács-rovatában az ötletek módszertani ajánlással.
Egyélű vonalzó (Hulladékmentes kifűrészelés, nehéz feladat körző nélkül)
Színes négyzetek és kockák (Nyesedék öntapadós papír, Macmahon feladványainak továbbfejlesztése)
Matematika sakktáblán (Készítsünk táblát és figurákat olcsón. Számítástechnika a problémamegoldásban)
Kemenczky Jenő
1174 Budapest, Eötvös u. 20.
tel.: 386-9615, fax: 385-2181

Felkínált téma:
Digitális áramköri modulrendszer
A találmány az elektronika tanítását elősegítő oktatóeszköz elsősorban középiskolák számára. A hordozótáblára polaritásvédett (Hall-kapcsolós pozícionálás), mágneses, tápfeszültséggel ellátott csatlakozók segítségével az áramköri alapegységeket tartalmazó négyzet alapú modu-lok egy mozdulattal felhelyezhetők, leemelhetők, 90 fokkal elforgathatók. Az eszköz falra vagy táblára is felszerelhető. A vonalkapcsolások az egyes modulok között optikai csatoló-elemekkel valósulnak meg. A rendszer egy speciális modult is tartalmaz, amellyel 16 kapcsolási variáció vizsgálható, ezzel is csökkentve az elemszámot. Az áramköri rendszerek működése a kapcsolási rajz szintjén tekinthető át. Magyarországi középiskolákban 32 rendszer működik.

Analóg áramköri modulrendszer
A hordozótábla a digitális áramköri rendszer táblájával megegyező. A felhelyezhető, ill. leemelhető és 90°-kal elforgatható modulok egymáshoz csatlakoztatása a fedőlapokon kivezetett mérőpontokon keresztül mágneses áthidalásokkal és/vagy hagyományos dugaszokkal történik. Technikai adatok: CMOS kompatibilis jelszintek, féltápfeszültségű szintetikus nullpont, ± 4 V operációs tartomány, J-FET bemenetű műveleti erősítők kimeneti rövidzártűréssel. A modulokkal minimum 40 kapcsolási variációt lehet megvalósítani. Magyarországi középiskolákban 11 rendszer működik.
Lévay László
6085 Fülöpszállás, Petőfi u. 45.
tel.: 78/345-312, fax: 78/345-312

Felkínált téma:
Fényvibrációmentes, energiatakarékos izzólámpa
Olyan közvetlenül az izzólámpába építhető elektronikus kapcsolás, melynek hatására 30% energiatöbblet bevitellel 200% feletti fénytöbblet vezethető ki az izzólámpából, szem és egészségkímélő fénykibocsátás mellett. A fényellátás a természetes fényt megközelíti fizikai tulajdonságaiban. Izzólámpa gyártási technológia szükséges.

Fényvibráció-mentesítő, energiatakarékos izzó-lámpafoglalat és közbetét
Olyan izzólámpa foglalatba csavarozható közbetét, melybe a hagyományos izzólámpa belecsavarozva az izzólámpa 200% feletti fénytöbbletet produkál 30% energiafelvétel többlet mellett. A hagyományos izzó ezen közbetét alkalmazásával a természetes fényt megközelítő, egészséges fényforrássá válik. Hőre keményedő műanyagöntési technológia szükséges.

LLTS belsőtéri légtisztító berendezések
Olyan levegőtisztító berendezések, melyek lemezszerkezetből építhetők, lakó- és irodaterek, üzemcsarnokok légtisztítására alkalmazhatók, mert a szűrőanyag víz, elektromos energiafelvételük alacsony, a külső légtérrel való kapcsolat hiánya miatt fűtési energiában jelentkezve energiatakarékosak. Légúti allergia és asztma elleni hatékonyságuk kiváló. Forgalmazói kapcsolat szükséges.
LSI Oktatóközpont
1037 Budapest, Bécsi út 324.
tel.: 436-6561, fax: 436-6504

Felkínált téma:
H-FK3/25 fázisátkapcsoló készülék főleg számítógép-hálózatok üzembiztonságának növeléséhez
A Gábor Dénes Főiskola, az LSI Oktatóközpont, valamint a Híradástechnika Trade Kft. együttműködésében kifejlesztett fázisátkapcsoló készülék feladata, hogy egy vagy két fázison fellépő áramszünet esetén átkapcsolja a kieső fázisról táplált egyfázisú fogyasztókat a még működő fázisra. A készülék előnyösen alkalmazható számítógépközpontok szervereit tápláló akkumulátoros tápegységek energiaellátásához és minden olyan helyen, ahol az áramszünetek kockázatát mérsékelni érdemes, így például ipari telephelyek éjszakai világításánál, közintézményekben, szórakozóhelyeken stb.
M+M Mintakészítő Kft.
2030 Érd, Diósdi u. 76.
tel.: 23/365-026, fax: 23/365-026

Felkínált téma:
Univerzális sonkaprés
Hús-, élelmiszer-, vendéglátó-, sütő-, ipar kis és nagyüzemeiben, feldolgozókban, kisgazdaságokban, háztartásokban használható fel az univerzális sonkaprés. Alkalmazásával húsok, sonkák, rakott betétes áruk, hús roládok, pástétomok, galantinok készíthetők.
Magyar Innovációs Szövetség
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 16.
tel.: 386-9615, fax: 385-2181

Az innovációban érdekelt vállalatokat, vállalkozásokat, kutatóintézeteket, egyetemeket tömörítő Magyar Innovációs Szövetség, ill. az által létrehozott Innovációs Ügynökség szolgáltatások egész sorával támogatja a szellemi termékek létrehozását, átvételét, elterjesztését és hasznosítását azért, hogy a vállalatok versenyképessége, jövedelemszerző képessége javuljon, s ezáltal a gazdasági fejlődés felgyorsuljon.
A Magyar Innovációs Szövetség és Innovációs Ügynökség szolgáltatásai:
az innovációban érdekeltek számára információs rendszer működtetése,
regionális hálózat működtetése (Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Veszprém, Győr),
információs kiadvány (HÍRLEVÉL, AJÁNLÓLEVÉL) megjelentetése kéthetente,
üzleti, marketing, pénzügyi, technológiai és jogi tanácsadás,
szakmai konferenciák, szimpóziumok megszervezése,
kiállítások, innovációs menedzsment tréningek szervezése,
innovációs vásárokon, kiállításokon, tanulmányutakon való részvétel megszervezése,
az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Verseny évenkénti meghirdetése,
az Innovációs Nagydíj pályázat évenkénti kiírása és lebonyolítása.
Magyar Szabadalmi Hivatal
1054 Budapest, Garibaldi u. 2.
Ügyfélszolgálat: Budapest, Akadémia u. 21.
tel.: 474-5504, fax: 474-5502

Az 1896-ban alapított MSZH a szellemi tulajdonvédelem országos hatáskörű szerve. Tevékenységi köre kiterjed a szellemi tulajdonvédelmi jogszabályok előkészítésére, hazai és külföldi szabadalmi, használati minta, ipari minta, védjegy bejelentések és topográfiák hatósági vizsgálatára, oltalom megadására és nyilvántartására, a megadott jogokkal kapcsolatos eljárásra, iparjogvédelmi dokumentációs és tájékoztató tevékenység végzésére.
Miskolci Egyetem Innovációs és Technológiai Transzfer Centruma
3515 Miskolc, Egyetemváros
tel.: 46/565-380, fax: 46/563-423

Felkínált téma:
Kissebességű szinkron lineáris motor
Jelenleg a tekercselt résszel rendelkező lineáris motorokkal megvalósítható pólusosztás legkisebb értéke mintegy 2-3 cm tehető. Figyelembe véve a fenti pólusosztást, valamint az Európában használatos frekvenciát, a gép szinkron sebességére vonatkozó érték 2-3 m/s. Ha ugyanilyen pólusosztású gépnél egy frekvencia különbséggel tápláljuk a rögzített primer résztekercsét, és ehhez elmozdulni képes szekunder-rész tekercselését, akkor jelentősen kisebb sebesség érhető el (pl. 2-3 cm/s). Az ilyen vagy esetleg még ennél is kisebb frekvencia-különbséggel működő erőátviteli eszköz jól alkalmazható különböző szerszámgépek, ro-botok, konvejorok áttétele nélküli lineáris mozgatására.

Környezetvédelmi szempontú hűtő-kenő folyadék adatbázis (Cutting Fluid Database with ecological aspect)
Az ERBIC CT980810 INCO COPERNICUS programban az együttműködő EC- és PECO-országok kutatói összeállítottak egy környezetvédelmi szempontú adatbázist a gépészeti megmunkálások és képlékeny alakítás során használt hűtő-kenő folyadékokról angol nyelven. Az adatbázis segítségével lehetőség nyílik a megmunkálási és környezetvédelmi igényeknek megfelelő hűtő-kenő folyadék kiválasztásra, a megmunkálási paraméterek és a kémiai biztonsági adatlap megtekintésre, az ezzel járó feltételrendszer biztosításra. Az adatbázis hálózatról kezelhető.
MTA - Mezőgazdasági Kutatóintézet
2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.
tel.: 22/569-500/142, fax: 22/461-000

Felkínált téma:
Egy HMW-glutenin gén azonosítása, klónozása és jellemzése a Bánkúti 1201 búzafajtából
A búza tartalékfehérjéinek és különösen a nagy mólsúlyú (HMW) glutenin alegységeknek kiemelkedő szerepe van a sütőipari minőség kialakulásában. A kiváló minőségéről ismert régi magyar búzafajtában, a Bánkúti 1201-ben azonosított mutáns HMW-glutenin alegység gén sikér minőségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. A PCT/HU01/00045 alapszámon bejelentett találmány lehetőséget kínál a gén más búzafajtákban történő azonosítására, valamint az izolált gént felhasználva géntranszformálás útján jobb sikérminőségű búzafajták előállítására.
Optometal
2014 Csobánka, Múzsa u.18.
tel.: 26/322-590, fax: 26/322-590

Felkínált téma:
Új fogászati intraorális vizsgálatra alkalmas röntgenkészülék
Mikroprocesszorral vezérelt digitális, elektronikusan programozott egygombos, illetve szabadon beállítható, komuteren megjeleníthető technológia. Kiváló minőségű felvételek:
nagyfrekvenciás energiaátalakítás, minimális teljesítmény/áram
nagy kezelési biztonság, kis sugárzás/sugáradag, teljes védelem.

Pro/Engineer gépészeti CAD-rendszerre alapozott fejlesztési tevékenység
Egyedi, különleges mechanikai konstrukciók tervezése, kivitelezése
Változó áttételű kúpfogaskerék-hajtás
Optoszenzor, esőszenszor tesztelőberendezések fejlesztése a Vishay Hungary részére
Holografikus memóriakártya író-olvasó berendezés mechanikai konstrukciója az Optilink Kft részére
Puskás Tivadar Alapítvány Nemzetközi Technológiai Intézete
1063 Budapest, Munkácsy M. u. 16.
tel.: 301-2030, 301-2074, fax: 332-3774

A Puskás Tivadar Alapítvány Nemzetközi Technológiai Intézet által kínált szolgáltatások:
menedzsment tanácsadás
IRC (Európai Unió Magyarországi Innovációs-közvetítő Központja) szolgáltatások
AiF (Német Iparágazati Kutatások Munkaközössége) szolgáltatások
kooperáció menedzselés
információs szolgáltatások
kiegészítő szolgáltatások
Raffay György
2890 Tata, Május 1. u. 10. 3/1/3
tel.: 30/245-1579, fax: 34/381-502

Felkínált téma:
Monitoring rendszerű méréstechnika és beszivárgásmérő
A kiállításon bemutatott módszer és mérőeszközei lehetővé teszik, hogy a veszélyeztetett élőhelyen beépített beszivárgásmérők a talajba beépítve automatikusan és folyamatosan fogják be a mérőeszköz szintjéig beszivárgó anyagokat. A mérőeszköz a leszivárgott vizet befogja és tárolja a mobil mérőeszköz helyszínre érkezéséig. A monitoring rendszerben a mobil mérőberendezéssel keressük fel a mérőhelyeket, kinyerjük az ott összegyűlt vizeket, a vízmintákat a helyszínen vagy laboratóriumban megvizsgáljuk. Nincs szükség új minősítési rendszer kifejlesztésére, mert a vízminőségi paraméterek szabvány szerint értékelhetők. Az ajánlattételben szereplő, hidrogeológiai beszivárgásmérő berendezés nemzetközi mércével mérve is kimagasló szellemi alkotás, műszaki színvonala a környezetvédelemben csúcstechnológiát jelent, amit az alkalmazási gyakorlat is bizonyít.
Sándor László
3200 Gyöngyös, Berze N. János u. 23.
tel.: 37/319-430, 30/211-0481, fax: 37/313-204

Felkínált téma:
"UnPlug®"/"Csavaros csatlakozó" dugó család
A hengeres alakú elektromos csatlakozók könnyű kihúzását teszi lehetővé azzal, hogy a külső köpenyen speciális menetet alakítunk ki. A meneten könnyedén elfordítható gyűrű tengelyirányú emeléssel húzza ki az aljzatból a csatlakozót. A csatlakoztatáskor a két menet önzáró módon nem engedi elfordulni a kiemelő gyűrűt. Az autóknál, a háztartásokban és az iparban használt csatlakozóknál egyaránt alkalmazható. A szabadalmi jog 1 $-ért eladó, a fenntartás átvállalása esetén.

"Mobil Multi Dryer"/Többcélú mobil szárító berendezés
Kis- és középvállalkozások időszakos fa-, gyümölcs-, zöldségféle-, gyógynövény- szárítási igényeinek megfelelő, többcélú, mobil szárító. A mobil berendezésben a különböző szárítási feladathoz különféle technikák - mikrohullám, hőszivattyú, vákuumszivattyú és belső tartószerkezetek / tálcák - kombinációját használjuk. Vezérlő programok biztosítják a minimális energia felvétel mellett a leggyorsabb és legoptimálisabb szárítási módot.
Semmelweis Egyetem Innovációs Iroda
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.
tel.: 210-2930/6418, fax: 210-4421

Felkínált téma:
"COLIBRI 4 λ" hordozható miniatűr fotométer
Színes oldatok koncentrációjának mérésére szolgáló, 4 választható hullámhosszal dolgozó, lithium elemes, transzmittanciát mérő digitális mini-fotométer. Beépített mérőcellája révén küvetta nélkül mér, a cella termosztálható és egy leszívófuraton keresztül a mintacsere gyors és egyszerű. Minta térfogat: 750 µl. Az optikai rendszer csak a leolvasás időtartamára aktivizálódik, ami lehetővé teszi több ezer mérés kivitelezését elemcsere nélkül. Méret: 16x12x6 cm, Tömeg: 0,5 kg.

"COLIBRI-2c" hordozható kompakt spektrofotométer
Fényelnyelő oldatok koncentrációjának meghatározására szolgáló, lithium elemes és hálózati üzemmóddal egyaránt használható, többcélú műszer. Főbb jellemzői: folyamatos hullámhossz állítási mód 350-850 nm között, ill. 875, 650, 626, 615, 605, 590, 520, 470 nm-es diszkrét hullámhosszak (elemes ü.mód). Digitális transzmittancia (T.) és hőmérséklet mérés, küvetta nélküli mérés, minta térfogat: 750 µl. Fűthető mérőcella ± 0.2 C° pontosságú manuális beállítással, ill. külső termosztálási lehetőség beépített keringtető szivattyúval, automatikus mintaeltávolítás, átfolyócellás mérésekhez történő átkapcsolás, elemkímélő mérési mód, állítható szenzitivitás T. mérésnél, hőmérséklet, relatív megvilágítás, ill. konduktivitás mérési lehetőség saját külső szenzoraival, output rekorderhez. Méret:28x27x12 cm, Tömeg: 2.5 kg.
Simon Marketing Kft.
1139 Budapest, Kartács u. 7.
tel.: 340-0598, fax: 329-7697

Felkínált téma:
Bio-donátor.
Elektromos vetőmagkezelő készülék a nagyobb biológiai érték eléréséhez
Víztisztító berendezés.
Vízkezelő eljárás karsztvíz minőségű víz előállítására
Könnyűszerkezetes épület.
Hőhídmentes, könnyűszerkezetes épület
Színözön.
Első magyar nyelvű beszédfelismerésen alapuló játékprogram
Projekt

Mikroprocesszoros, digitális és analóg áramköri modulrendszer

 
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA