Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
utolsó frissítés: 2019-11-15
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu

Várható események

CSR Hungary Summit 2019

2019. november 20-án lesz a Felelős üzleti csúcs a jövő gazdaságáért, a CSR Hungary Summit Konferencia, a Hotel Hungária City Centerben, Budapesten.
A rendezvény kulcstémája az innováció a fenntartható, élhető jövőért. A konferencián előad
Monszpart Zsolt, a MISZ alelnöke is.

A CSR Hungary Summit 2019 tökéletes platformot biztosít a fenntartható üzleti kérdésekben való együttműködés és a bevált gyakorlatok megosztására.

További információ: https://csrhungarysummit.csrhungary.eu

Bajoroszág, az innováció tartománya


A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a Larus Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Budapest Csörsz utca 18/b.), 2019. november 25-én rendezvényt szervez a Bajor Gazdasági Minisztérium támogatásával "Bajorország, az innováció tartománya" címmel.
Az előadásokon bemutatásra kerül Bajorország mint vonzó befektetési célpont és a bajorországi terjeszkedés támogatási lehetőségei. Szó lesz ezen kívül az autóipar új trendjeiről és aktuális kihívásairól is. A részvétel ingyenes, de előzetes (a kamara által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött: online jelentkezés

További információ: az alábbi linken, a (06-1) 345-7618-as telefonszámon, illetve a
szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.

Mesterséges intelligencia és gépi tanulás

Tagszervezetünk, a WIGNER Fizikai Kutatóközpont 2019. november 25-26. között rendezi meg a következő akadémia-ipar találkozót a Hotel Mercure Budában (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43).

A rendezvény célja, hogy elősegítse a kutatási és az ipari szféra együttműködését és azon kapcsolódási pontok feltárását, amelyekben Magyarország lépést tarthat a mesterséges intelligencia alapján kialakuló technológiai forradalommal.
A rendezvényt angol nyelven tartják.

Tervezett program: https://indico.kfki.hu/event/1058/

További információ: Telcs András, telcs.szit.bme@gmail.com

SmartBiz Expo 2019

2019. december 4-6. között kerül megrendezésre a Hongkongi SmartBiz Expo rendezvény a Hong Kong Convention & Exhibition Centre-ben.

A részvételt elsősorban kis- és középvállalkozásoknak ajánlják, melyek vállalkozásuk továbbfejlesztéséhez keresik az új technológiai megoldásokat, design-t, innovációt és kreativitást illetve fejlett technológiájú szolgáltatásokat kínálnak.

A rendezvény honlapja: www.hktdc.com/smartbizexpo
További információk: Balázs Beáta, Hong Kong Trade Development Council Budapesti Konzultáns Iroda, Tel: (06 1) 224 7766, Email: beata.balazs@hktdc.org

Nemzetközi Társaság az Oktatási és Tudományos Kutatásért konferenciái

A Nemzetközi Társaság az Oktatási és Tudományos Kutatásért (ISRES) jóvoltából megrendezik a Mérnöki Technológiai és Tudományos Kutatás c. nemzetközi konferenciát (ICRETS) és az Oktatási és Társadalomtudományi Kutatások nemzetközi konferenciát (ICRESS), 2020. január 27-31. között, Berlinben, Németországban.

További információk:
Nemzetközi Társaság az Oktatási és Tudományos Kutatásért (ISRES): https://www.isres.org/
ICRETS : https://www.2020.icress.net/
ICRESS: https://www.2020.icrets.net/

Forrásteremtés távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni.
Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként követheti a heti élő adásokat, bármikor megnézheti azok felvételeit, tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat.
Ára: 14 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti, és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára: 26 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára: 48 000 Ft, amely tartalmazza az áfát

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő,
- Huszerl József, a Pafi főszerkesztője

Jelentkezni ide kattintva lehet.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu

Projekt-tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni: az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve, lépésről lépésre, saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán.

Kinek ajánlják?
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni. Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként egy korábbi tanfolyam felvételeit láthatja és tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat, három hónapig. A tanulást bármikor elkezdheti.
Ára 6 000 Ft+áfa
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára 16 000 Ft+áfa
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára 38 000 Ft +áfa

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő
- Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
- Huszerl József, a PAfi főszerkesztője

A jelentkezés folyamatos, s az alábbi linken lehetséges.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://tanfolyam.pafi.hu/
Készítette: VISUALIA