Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
utolsó frissítés: 2019-01-17
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu

Várható események

0100 Konferencia

A 0100 c. kockázati-tőke és magán befektetői konferenciát első alkalommal rendezik meg a Baltikumban, 2019. január 30-án, Tallinnban, a Radisson Blu Hotel Olümpiában.

A regisztrált résztvevők számára hozzáférést biztosítanak a többi részvevő listájához. A korai jegyek már megvásárolhatóak az alábbi linken.

További információkért látogassák meg a konferencia honlapját, vagy keressék meg a következő személyt: Tomas Tuleja Marketing Manager, tel: +421 910 501000,
e-mail: tomas@0100conferences.com, jozef@0100conferences.com

Országos Környezetvédelmi Találkozó

2019. február 16-án, tagszervezetünk, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, idén is megrendezi az Országos Környezetvédelmi Találkozót, amelyen a hazai környezetvédelemben, környezetiparban jelentős szerepet betöltő személyek, vállalkozások és döntéshozó, döntés-előkészítő szervek képviselői találkoznak.
Helyszín: Fusion Élményközpont (2040 Budaörs, Keleti u. 1.).

A találkozón való részvételi szándék jelzése, a JEGYIGÉNYLÉS űrlap kitöltésével lehetséges.

Most is lehetőség van a 2019. évi találkozó több fokozatú támogatására, melyről részletes tájékoztatás az alábbi linken található.

További információ a honlapon.

Merj fejlődni! - Út az innovációhoz

2019. február 19-én, szakmai partnerünk a Human Telex Consulting konferenciát szervez "Innovációs konferencia a szervezetek innovációs képességének fejlesztéséért" címmel, a La Vida Duna Rendezvényteremben (1138 Budapest, Dunavirág u. 1.).

Program:

9:30
|
Nyitás
9:45 - 10:30
|
Hogyan álljunk neki innoválni? - Gyakorlatias és élményszerű előadás arról, hogyan lehet a leghatékonyabb módon elindítani az innováció folyamatát.
Gijs van Wulfen (innovációs szaktanácsadó, a FORTH módszer alapítója, Hollandia)
10:30 - 11:00
|
Hogyan kerüljünk fel a térképre? - Esettanulmány: a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karán 2017-ben véghez vitt FORTH innovációs folyamat bemutatása. Zala Ákos (ügyvezető, Human Telex Consulting), Dr. Deák Csaba (kancellár, Miskolci Egyetem), Dr. Varga László (intézetvezető, Miskolci Egyetem)
11:00 - 11:30 |
Szünet
11:30 - 12:00
|
Innovációs módszertanok a Szilícium völgyben és nálunk
Várnagy Priszcilla (CEO, Be-novative)
12:00 - 12:30
|
Innovációs Maraton - Innováció a szervezeti kultúra fejlesztés szolgálatában - Esettanulmány: a Knorr-Bremse 2017-ben lezajlott nagyszabású belső innovációs versenyének szervezetformáló hatása.
Lévai Katalin (tanácsadó, Human Telex Consulting), Tavaszi Tivadar (ügyvezető igazgató, Knorr-Bremse, Dr. Kovács Attila (műszaki fejlesztési igazgató, Knorr-Bremse)
12:30 - 13:30
|
Ebédszünet
13:30 - 13:50
|
Az innováció helyzete Magyarországon - Megújult kutatási-fejlesztési-innovációs szakpolitika és finanszírozási lehetőségek.
Dr. Szabó István (innovációs és általános elnökhelyettes, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal)
13:50 - 14:30
|
Kész vagy a jövőre? Az innováció kultúrájának megteremtése - Szemléletformáló előadás az innovatív szervezetek és rendszerek megteremtéséhez szükséges gondolkodásmódról.
Lindsy Szilvasi (innovációmenedzsment tanácsadó, STUDIO.WHY, Hollandia)
14:30 - 15:00
|
Szünet
15:00 - 15:30
|
Amikor a beosztottak találják ki saját értékelési rendszerüket - Esettanulmány: a teljesítmény-értékelési rendszer innovációja az Orange Romania-nál
Corina Ghiaţău (szervezetfejlesztési vezető, Orange Romania, Románia)
15:30 - 16:00
|
Innovációs gondolatok és innovatív megoldások - Kerekasztal-beszélgetés
Mészáros Antónia (ügyvezető, UNICEF Magyarország; Fischer András (főosztályvezető, OTP LAB, OTP Bank), Fürjes Balázs (ügyvezető igazgató, EIT Health Innostars), OltványiZsolt (Mentes Cukrászüzem társtulajdonos)
16:00 - 16:30 |
Záró meglepetés, konferenciazárás

Bővebb információ és regisztráció: http://merjfejlodni.htconsulting.hu

A Magyar Innovációs Szövetség tagjai január 21-ig kedvezményes: 48.000 Ft+ ÁFA áron jelentkezhetnek a konferenciára, ehhez írja be a regisztrációkor a promóciós kódhoz: MISZ tag

TECHNEX fesztivál

2019. március 8-10-e között, Varanasiban (India), az Indiai Technológia Egyetem rendezi mag a 80. "TECHNEX - Az éves techno-menedzsment" című fesztivált, mely India legrégebbi technológia-menedzsment fesztiválja.

Az érdeklődőket több mint 65 esemény várja a helyszínen. A fesztiválon közel 30000 látogató szokott részt venni, akik 400 különböző indiai egyemről jönnek.

A szervezők magyar műszaki kiállítók jelentkezését várnak, akik bemutatják hazánk legújabb technikai fejlesztéseit, eredményeit.

További információ: weboldal, telefonszám: +91 72068 23623, e-mail: publicrelations@technex.in

Forrásteremtés távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat forrásokat szerezni tervei megvalósításához. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni.
Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként követheti a heti élő adásokat, bármikor megnézheti azok felvételeit, tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat.
Ára: 14 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti, és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára: 26 000 Ft, amely tartalmazza az áfát
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára: 48 000 Ft, amely tartalmazza az áfát

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő,
- Huszerl József, a Pafi főszerkesztője

Jelentkezni ide kattintva lehet.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu

Projekt-tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam az interneten

A Pályázatfigyelő (Pafi) internetes tanfolyamot indít, amelyen megtanulhat projektet tervezni és pályázatot írni: az ötlet megfogalmazásától a pályázati űrlapok kitöltéséig az aktuális (pályázati vagy projekt-) ötletét fejlesztve, lépésről lépésre, saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán.

Kinek ajánlják?
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. A tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.

A tanfolyamra többféle szinten lehet jelentkezni. Kategóriák és költségek:
- Egyéni tanulóként egy korábbi tanfolyam felvételeit láthatja és tanulmányozhatja a különböző szakmai anyagokat, három hónapig. A tanulást bármikor elkezdheti.
Ára 6 000 Ft+áfa
- Ha házi feladatai javítását is kéri, akkor azokat beküldheti és a Pafi rendszeresen értékeli.
Ára 16 000 Ft+áfa
- Konzultációkat is kérhet mindezeken felül témánként egyszer, azaz összesen kilenc alkalommal.
Ára 38 000 Ft +áfa

A képzés tanárai:
- Kovács Edit, közösségfejlesztő
- Halpern Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola projektvezetés-tanára,
- Huszerl József, a PAfi főszerkesztője

A jelentkezés folyamatos, s az alábbi linken lehetséges.

További információ: Pafi Szerkesztőség (mobil: 30/659-6388, cím: 1011 Budapest, Corvin tér 8.), ill. Huszerl József tanfolyamvezető (mobil: 30/94-99158, skype: huszerl.jozsef), web: http://tanfolyam.pafi.hu/
Készítette: VISUALIA