Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2019-11-18
Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430 3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu

Szövetség hírei

70 éves jubileum Miskolcon


2019. október 18-án nagyszabású, tudományos konferenciával egybekötött, jubileumi emléküléssel ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját tagintézményünk, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara.

A rendezvényen több, mint 300 meghívott vendég, hazai és külföldi professzorok, vállalatvezetők, politikusok és minisztériumi alkalmazottak, városvezetők vettek részt. A plenáris ülést délután szekció ülések követték, majd a hagyományoknak megfelelően szakestéllyel fejeződött be a nap.

Startup Kultúra Közösség a Facebookon

A magyar startup ökoszisztéma dinamikus fejlődése arra ösztönözte a Magyar Innovációs
Szövetséget (MISZ), hogy elindítsa a Startup Kultúra Közösséget. A Közösség elsődleges feladata, hogy biztosítsa a kapcsolatot a magyarországi startup közösség és a MISZ tagsága között. A Facebookon (https://www.facebook.com/groups/startupkultura/) elindított Startup Kultúra Közösségnek ma már több mint 3620 tagja van. A Közösség a MISZ Startup Tagozat gondozásában működik.
Az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny a közösségi médiában


Október 16-án indult az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny hivatalos
Facebook és Instagram oldala, Novák Blanka adminisztrátori tevékenységével.

Eddig 115-en kedvelték a Facebook oldalt, és a bejegyzések több mint 3000 embert értek el. Célja a verseny népszerűsítése, az új verseny meghirdetése, folyamatos hírmegosztás, továbbá a sikeres innovációs nyertesek bemutatása, élménybeszámolók közlése, tudományos cikkek megosztása.
Készítette: VISUALIA