Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 655. TcT Hungary Kft.

Tevékenység:

A TcT Hungary Kft. az ügyfélszolgálati rendszerek területén a magyar piac egyik vezető telekommunikációs technológiai vállalkozása. Az innováció melletti töretlen elkötelezettség és a húsz éves folyamatos fejlesztői munka képezi alapját a TcT típusú Contact Center rendszernek (TcT CC). Ez a megoldás a legmodernebb platformon teszi lehetővé, hogy felhasználói akár telepített akár felhő alapú szolgáltatás formájában vegyék igénybe megoldásait.

A TcT külön k+F divíziót tart fenn, amely a kutatási terület mellett az ügyfélszolgálati tendenciák elemzésére is nagy hangsúlyt fektet. A gyakorlatban megszerzett tudástőkét hazai kutatóbázisok (ELTE operációkutatási Tanszék, BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék, BME Mobil Innovációs Központ) elméleti tudásanyagával kiegészítve folyamatosan tervezik, fejlesztik az újgenerációs ügyfélkapcsolati csatornákat, előkészítve azok piaci bevezethetőségét.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA