Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 639. Eszterházy Károly Főiskola, EGERFOOD Regionális Tudásközpont

Az Eszterházy Károly Főiskolán tudatos innováció-menedzsment, illetve célorientált alkalmazott K+F tevékenység folyik az agrár-élelmiszeripari szektor igényeire koncentrálva. A 2000-ben alapított Integrált Természettudományos Szolgáltató és Kutató Központ klaszterépítési és kutatásszervezési munkája a 2006-ban, a Pázmány Péter Program keretében megalakított EGERFOOD Regionális Tudásközpontban teljesedett ki, melynek tevékenységei fókuszában alkalmazásorientált élelmiszeranalitikai, élelmiszerbiztonsági, mikrobiológiai, eredetvédelmi és technológiai fejlesztések állnak. Kiemelkedő jelentőségű fejlesztési irányukat jelenti az egészségvédő hatású, funkcionális élelmiszerek kidolgozása, illetve azok gyártásának előkészítése.

Az EKF Tudásközpontja által létrehozott 14 termékszabadalom, illetve 22 know-how mellett igen perspektivikus fejlesztésnek tekinthető az új elektronikus élelmiszer nyomonkövetési rendszerük is. Az innováció menedzsmentet, illetve a szellemi tulajdonnal történő hatékony gazdálkodást az Innováció és Technológiatranszfer Iroda munkája is segíteni.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA