Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 540. Rhinolight Kft.

A Rhinolight Kft. szegedi székhelyű spin-off jellegű mikrovállalkozás. Szegedi kutatók szabadalmának hasznosítására alakult, 2003-ban. A termék: szénanátha és egyéb allergiás eredetű felső légúti megbetegedések kezelésére szolgáló nagy intenzitású összetett hideg fényt kibocsátó RhinolightR orvosi terápiás műszer. A cég fő tevékenysége a termék fejlesztése, bevezetése a hazai és nemzetközi orvosi gyakorlatba, ill. új alkalmazások keresése a gyógyászatban.

Magyarországon közel 80 szakorvosi kezelőcentrumuk van országszerte, melyek franchise rendszerben működnek. Külföldön folyamatosan bővül az értékesítés, az EU-ban és azon kívüli országokban is.

Az idén készült el a Rhinolight IV-es típus, ami már világszínvonalú formatervezést és képi megjelenítést hordoz. Folyamatosan fejlesztik a készüléket különféle egyéb bőrgyógyászati, allergológiai, illetve fül-orr-gégészeti megbetegedések kezelésére hazai (Pécs, Budapest, Debrecen) és külföldi egyetemek bevonásával (Genf, München, Portó, Zágráb, Yokohama, Tokio).
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA